Πόλυς Χαραλάμπους

Είχαν κρυφή ελπίδα κάποιοι οπαδοί, ότι η ομάδα τους θα συνέχιζε απ’ εκεί που έμεινε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Όπου είχε θετική παρουσία κατά το δεύτερο ημίχρονο…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαψεύστηκαν, αφού είδαν άλλο ένα αποκρουστικό έργο στην χθεσινή συνάντηση με την ΑΕΚ στην Λάρνακα. Ήταν παθητική η ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα, με προβλήματα σε όλες τις γραμμές της.

Μόνο σε μια φάση, έφτασε κοντά στο γκολ, ήταν αυτή του Άγγελου Αντρέου στο φινάλε του ημιχρόνου, αν ο εξελίξιμος εξτρέμ έβρισκε στόχο, ίσως είχαν καλύτερη τύχη στο ματς οι γαλαζοκίτρινοι.

Οι γηπεδούχοι δεν χρειάστηκαν να πιάσουν σούπερ απόδοση για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Μετα από ενάμισι μήνα στον πάγκο, ο Τόνι Κόσκελα, προβαίνει σε κάποιους πειραματισμούς, άλλαξε και το σύστημα, όμως συνεχίζει να παρουσιάζει σοβαρές «ασθένειες» η ομάδα. Δεν κατάφερε να βρεί μια… υποτυπώδη «φαρμακευτική αγωγή», για να επουλώσει κάποιες από τις πληγές της.

Χτες το παραδέχθηκε, ότι δεν μπορούν να προσβλέπουν σε διεκδίκηση θέσης στην πρώτη εξάδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Τούτο δεν σχετίζεται μόνο με τα βαθμολογικά δεδομένα, αλλά και με το ότι η ομάδα είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος.

Θα δώσει σημασία στον θεσμό του κυπέλλου, αλλά για να έχει πιθανότητες να πάει μακριά, θα πρέπει να φέρουν μερικούς παίχτες σαφώς καλύτερους απ’ αυτούς που θα αποδεσμεύσουν.

Μοιραία αρκετοί οπαδοί, τα… χώνουν στην διοίκηση, επειδή εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται ότι έγινε λανθασμένος σχεδιασμός το καλοκαίρι. Αρκετοί θυμούνται και την φράση που προτάσσει κάθε τρεις και λίγο στις ανακοινώσεις του το Δ.Σ. περί μεταβατικής περιόδου.

Κάποιοι το προχωράνε και ένα βήμα παρακάτω, καλώντας τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τους συνεργάτες του, να αποχωρήσουν.

Αν το πράξουν υπάρχει διάδοχη κατάσταση ή θα μείνουν το σωματείο και η ομάδα στον αυτόματο πιλότο; Τούτο το ερώτημα αντιπαραθέτουν, όσοι βλέπουν πιο ψύχραιμα την όλη κατάσταση και το ότι πάει χαμένη άλλη μια χρονιά. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ