Ο Νέρι Καστίγιο εξαπέλυσε επίθεση στον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Πρέντραγκ Τζόρζεβιτς. Από κοντά και ο Κώστας Μενδρινός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Φαίνεται πως η συνύπαρξη του Νέρι Καστίγιο με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό όσο πετυχημένη ήταν βάσει αποτελεσμάτων, τόσο αρμονική... δεν ήταν. Ο Μεξικανός απάντησε στα όσα είπε ο άλλοτε συμπαίκτης του σε συνέντευξη στους Betarades κατηγορώντας τον για δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους, αλλά και εμμονή να εκτελεί αυτός τα πέναλτι για να βελτιώνει τα στατιστικά του.
«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Καστίγιο, που ήταν συμπαίκτης με τον Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό από το 2000 μέχρι το 2007 κατακτώντας παρέα έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.
Στη συνέχεια, ο Καστίγιο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τα στατιστικά με τις συμμετοχές και τα γκολ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και συνέχισε την επίθεσή του: «Αυτά είναι τα στατιστικά σου μεγάλε Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ' όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού, ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν δέκα πέναλτι τη χρονιά. Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17. Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια βλέπεις. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακό. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς κι εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον. Εγώ δεν είπα ποτέ για εσένα ότι δεν έχεις μυαλό ή κάποια ψέματα. Εγώ μίλησα για τα γκολ μόνο και από τότε δε μου ξανά μίλησες. Εγώ δηλαδή δεν έπρεπε να σου μιλάω από τότε με τόσα πράγματα που έχεις βγει και έχεις πει διαφορετικά και λες ψέματα. Εγώ Τζόλε δεν είμαι υποκριτής».
Στην κουβέντα μπήκε και ένας άλλος παλιός συμπαίκτης του «Τζόλε» στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Μενδρινός, που επίσης τα έβαλε με τον Σέρβο άλλοτε αριστερό εξτρέμ. «Ο Τζόλε ήταν αυτός που μας γ@@@γε την ψυχολογία όλα τα χρόνια. Δεν βοήθησε ποτέ, ούτε παιδί. Αυτό που έκανε ήταν να γ@@@ει την ψυψολογία και να μας λέει ‘δεν μπορείς να κάνεις τίποτα’. Όλοι σου έλεγαν μια καλή κουβέντα και ήθελαν να βοηθήσουν, αυτός επίτηδες και για δικούς του λόγους μια ζωή ήθελε να σε γ@@@ει. Δεν κάνω σύγκριση δική μου με τον Τζόλε, δεν τον φτάνω ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι, όμως σαν χαρακτήρας ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στα 20 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο. Νέρι, έζησα από κοντά τις π@@στιες που σου έκαναν και πώς σε ρουφιάνευαν. Δεν μπορεί να μου πει κανένας τίποτα. Ήσουν όμως τόσο παικταράς και ξεπέρασες ό,τι εμπόδιο σου έβαζε. Ο κόσμος δεν ξέρει τι χαρακτήρας είναι. Όσοι τα ζήσαμε ξέρουμε πολύ καλά. Ελπίζω να μιλήσουν κι άλλοι και να μη φοβηθούν».
sport-fm.gr
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/05 @ 22:08
Σε βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο κλείσιμο της αυλαίας των play offs (5-8) με την κρητική ομάδα να σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ακυρώθηκε (μέσω VAR) γκολ των γηπεδούχων στο 93΄.
10/05 @ 20:50
Να αποκτήσει διακαώς τον Μπάμπη Κωστούλα επιθυμεί η Μπράιτον, με τους Άγγλους να ανεβαίνουν, σε σχέση με την προηγούμενη πρότασή τους και να προσφέρουν στον Ολυμπιακό 38 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι»!
10/05 @ 20:37
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούντου που σημείωσε δύο γκολ ο Άρης διέλυσε τον Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς (4-2) και περιμένει τον τελικό Ολυμπιακός-ΟΦΗ για να μάθει αν θα βγει στην Ευρώπη ή όχι.
10/05 @ 19:12
Τη νίκη με σκορ 4-1 επί της Athens Καλλιθέα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, με τους Βοιωτούς να... βυθίζουν ακόμη περισσότερο την αθηναϊκή ομάδα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
10/05 @ 19:01
Η υποβιβασμένη Λαμία έπαιξε για την τιμή της και με ανατροπή επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού, που δεν μπόρεσε να ξεμπερδέψει οριστικά με την υπόθεση παραμονή.
10/05 @ 18:50
Ο Ματιέ Βαλμπουενά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα τριών λεπτών και αποβλήθηκε από το ματς με τον Λεβαδειακό. Αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχεται στην επαγγελματική του καριέρα!
BEST OF THEMASPORTS