Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον εκπομπή Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ματς με την ΑΕΖ: «Δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Κρατάμε ότι τουλάχιστον δεν χάσαμε. Έστω και με τον 1 βαθμό είχαμε κέρδος από το χθεσινό ματς. Σαφέστατα όπως εξελίχθηκε ο αγώνες μας αφήνει μια πικρή γεύση. Πήγαμε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό».

Για το λάθος του Σέργιου που στοίχισε τους 3 βαθμούς: «Ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Κωνσταντίνο. Είναι δυνατός χαρακτήρας και θεωρώ πως ήδη το έχει αφήσει πίσω του».

Για το τι έλειψε: «Αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είχε και η ΑΕΖ αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το στοιχείο που κρατάνε στην ομάδα από το χθεσινό ματς: «Η ομάδα μας μπορεί να μην εμφανίστηκε όπως τις προηγούμενες βδομάδες, όμως και πάλι δεν χάσαμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το ανατρέψαμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου: «Χάνει και Πάφο και Ομόνοια ο Μπεχαράνο. Ήταν τιμωρημένος από πριν, είχε 3 κάρτες. Ο Οφόρι και ο Κουμουρής ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Η τελική απόφαση είναι του προπονητή μας».

Για τα παράπονα από τη διαιτησία: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την τελευταία τουλάχιστον 12ετία, κάναμε απίστευτες θυσίες. Είμασταν στο χείλος του κλεισίματος. Με πολλές θυσίες φέραμε τη Νέα Σαλαμίνα εδώ  που είναι σήμερα. Και σήμερα υπάρχουν οικονομικά θέματα, μέχρι το τέλος της χρονιάς χρειαζόμαστε 600 χιλιάδες. Δεν δεχόμαστε από κανένα να μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε στο γήπεδο. Δεν έχει καμία σχέση πως έπαιξε η ομάδα. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Αδικηθήκαμε ξεκάθαρα στη φάση του πέναλτι και άντε τώρα να βγάλεις την προκατάληψη του κόσμου μας πως στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ορίστηκε ξένος ρεφ ήταν το δικό μας. Θεωρούμε πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού προ το σωματείο μας».

Για τη δήλωση που έκανε μετά τον αγώνα «Να μην μας ζητούν μόνο δωρεάν εισιτήρια»:  «Ο κύριος Χατζηβασιλείου ξέρει καλά τι εννοώ».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

100άρι ο Μιγκελίτο!-ThemaSports
13/05 @ 16:14

100άρι ο Μιγκελίτο!

100 συμμετοχές με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, συμπλήρωσε ο Μιγκελίτο και οι "ερυθρόλευκοι" του παρέδωσαν αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 100.

Συγκίνηση για Κίσσα: Τιμήθηκε πριν τη σέντρα και αποθεώθηκε στην αλλαγή του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
12/05 @ 17:37

Συγκίνηση για Κίσσα: Τιμήθηκε πριν τη σέντρα και αποθεώθηκε στην αλλαγή του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν από την έναρξη του αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος», η ομάδα της Αμμοχώστου τίμησε τον Τάσο Κίσσα για την προσφορά του στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, αφού το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κίσσας: «Δεν θα σταματήσω, έχω κάποιες προτάσεις και θα αποφασίσω προσεχώς για το μέλλον μου»-ThemaSports
12/05 @ 20:20

Κίσσας: «Δεν θα σταματήσω, έχω κάποιες προτάσεις και θα αποφασίσω προσεχώς για το μέλλον μου»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΖ, ο τερματοφύλακας της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τάσος Κίσσας, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ