Οι δηλώσεις του:

Για το αν ήταν η νίκη της αγωνιστικής: «Δεν ξέρω αν ήταν η νίκη της αγωνιστικής. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική. Και γιατί επικρατήσαμε ενός αντιπάλους που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας αλλά και γιατί συνοδεύτηκε από μια γεμάτη εμφάνιση. Η ομάδα η οποία ήταν καλύτερη και άξιζε να νικήσει, ήταν η δική μας».

Για το κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών: «Τέτοιές νίκες κάνουν χαρούμενους τους πάντες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός ο ενθουσιασμός που δικαίως έχει προκληθεί, δεν αφορά το προπονητικό μας κέντρο. Το Σάββατο έχουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ. Το μυαλό όλων είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Φερέρ και το κίνητρο που έδωσε στους παίκτες: «Αναμφίβολα, ήταν ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο. Υπήρχε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έπαιζε και ας ήταν στην Βαρκελώνη, και έπαιζαν οι υπόλοιποι για χάρη του».

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός: «Στο 12ο παιχνίδι που παίξαμε φέτος, θεωρώ πως δεν μπορείς κάποιος να πει πως κλέψαμε κάποιον βαθμό. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες είμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν είμασταν ποτέ σε δίαιτα όσο αφορά τις φιλοδοξίες μας. Είπαμε όμως πως δεν παίζουμε μόνοι μας. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, το κλειδί είναι να μην στέκεσαι σε ένα καλό ή κακό αποτέλεσμα».

Τίτλος ή Ευρώπη… ποιος είναι ο στόχος της ομάδας; «Η Ανόρθωση πάντα διεκδικεί τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος της. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Θα παλέψουμε μέχρι εσχάτων για να πάρουμε κάποιο τίτλο».

Για το αρνητικό στατιστικό με την ΑΕΚ μέσα στο «Παπ»: «Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας να το σπάσουν και αυτό».

Για τους Γκερέρο και Αρτυματά: «Η αποθεραπεία του Γκερέρο εξελίσσεται βάσει του προγράμματος που είχε τεθεί στην αρχή. Δεν θα αργήσει περισσότερο να μπει στην ομάδα. Όταν κριθεί πως μπορεί να πάρει λεπτά, θα πάρει. Ο Αρτυματάς μετά το γύρισμα της χρονιάς αναμένεται να επιστρέψει».