Προετοιμάζεται για τους διεθνείς αγώνες η Εθνική Παίδων Κ-15

Προετοιμάζεται για τους διεθνείς αγώνες η Εθνική Παίδων Κ-15

Σημαντικές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή τους στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Παίδων Κ-15 θα κερδίσουν οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές που αποτελούν την Εθνική Κ-15.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο και η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της με προπονήσεις στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών ενόψει της πρεμιέρας με το Σαν Μαρίνο στις 29 Νοεμβρίου στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA και εκτός από την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-15, θα λάβουν μέρος οι αντίστοιχες ομάδες της Βουλγαρίας, της Αρμενίας και του Σαν Μαρίνο.

Όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στην Πάφο και το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Τετάρτη 29.11.2023
11:00 Αρμενία - Βουλγαρία / Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών
14:30 Κύπρος - Σαν Μαρίνο / Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης»

Παρασκευή 01.12.2023
11:00 Βουλγαρία - Σαν Μαρίνο / Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών
14:30 Κύπρος - Αρμενία / Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης»

Δευτέρα 04.12.2023
10:00 Αρμενία - Σαν Μαρίνο / Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών
14:30 Κύπρος - Βουλγαρία / Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης»

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μια σύνθετη ιστορία βιολογία: Τι συμβαίνει και κάποιοι γεννιούνται δεξιόχειρες και κάποιοι αριστερόχειρες

Μια σύνθετη ιστορία βιολογία: Τι συμβαίνει και κάποιοι γεννιούνται δεξιόχειρες και κάποιοι αριστερόχειρες

Πίσω από αυτή την επιλογή κρύβεται μια σύνθετη ιστορία βιολογίας, πολιτισμού και εξέλιξης, μια ιστορία που αρχίζει πριν ακόμη γεννηθούμε και συνεχίζεται σε κάθε κίνηση που κάνουμε στην ενήλικη ζωή μας.