Πόλυς ΧαραλάμπουςΓια δυο και πλέον μήνες, ο Άντζελο Σανγκάλ, παραμένει παροπλισμένος. Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Χιλιανού επιθετικού, ήταν στις 17/9 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Φυσιολογικό είναι οι χιλιάδες οπαδοί των κυανολεύκων, να αδημονούν να τον δουν ξανά, έστω και στον πάγκο της ομάδας. Επειδή στο μικρό χρονικό διάστημα που «άγγιξε» μπάλα φορώντας τη φανέλα της ομάδας, έδειξε ότι είναι πολύ ποιοτικός παίχτης…
Και ότι έχει τα εχέγγυα, να κάνει την διαφορά.
Για το προσεχές ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αλφαμέγα», προς το παρών, δεν υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση, ότι θα περιλαμβάνεται στις… μεγάλες επιστροφές. Οι άλλες δυο, είναι του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου και του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Οι Απολλωνίστες, ελπίζουν να μην… τραβήξει άλλο η απουσία του Χιλιανού άσου και στο φινάλε να περιληφθεί κι αυτός στις εσωτερικές «μετεγγραφές» του Γενάρη.
Ο Νανού όπως θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 23:11
Ο Άλι Γιούσεφ έδωσε στο 59' την φιλική νίκη του Απόλλωνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
16/08 @ 20:45
Διαβάστε όλα όσα είπε οπροπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή στην κάμερα της Cytavision πριν την έναρξη του φιλικού με την Ομόνοια Αραδίππου.
16/08 @ 19:05
Δείτε τις επιλογές του Σωφρόνη Αυγούστη, για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.
16/08 @ 13:05
Μεταγραφική κίνηση για το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα
16/08 @ 11:25
Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια του φιλικού κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου
14/08 @ 18:54
Λίγο νωρίτερα γράψαμε για μια ανάρτηση από τον Αζέρο δημοσιογράφο, Fuad Alakbarov ο οποίος σύνδεε την Νέφτσι Μπακού με τον επιθετικό του Απόλλωνα Αλί Γιούσεφ.
BEST OF THEMASPORTS