Το Πράσινο Ακρωτήρι επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Εθνικής Εσουατίνι για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γουίλι Σεμέδο της Ομόνοιας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτό, ενώ ο Κένι Ρόχα Σάντος της ΑΕΖ, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 61ο λεπτό. Στο πάγκο ήταν ακόμη ένα παίκτης της Λεμεσιανής ομάδας, ο Ντλεμίρο.
Ήταν η πρώτη νίκη για το Πράσινο Ακρωτήρι στον όμιλο και πλέον έχει 4 βαθμούς, όσους και το Καμερούν και η Λιβύη.
Η Ανόρθωση κέρδισε με 3-0 τον Σπάρτακο Κιτίου στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" σε φιλικό παιχνίδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 15:42
Ο Νεκτάριος Τριάντης πήρε την ελληνική υπηκοότητα και στην ΕΠΟ έλαβαν γνώση, με τον ποδοσφαιριστή να διεκδικεί μελλοντική κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας.
05/08 @ 10:45
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
04/08 @ 10:48
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
BEST OF THEMASPORTS