Η θάλασσα βγήκε... στους δρόμους - Πλημμύρες στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τεράστια κύματα που «εισέβαλαν» στην παλιά πόλη - Δρόμοι πλημμύρισαν και η κυκλοφορία διεκόπη στις οδούς Αμαλίας και Συγγρού.




Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι εκτός απρόοπτου θα είναι στην κλήση της Εθνικής του, αφού αποτελεί βασική επιλογή.
Θα είναι μεγάλη απώλεια καθώς είναι σταθερά στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ήδη στα χέρια του, τον αντικαταστάτη του Σεμέδο.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ακινκούμι Αμό, ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι έτοιμος για να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκε και σε κάποια φιλικά. Μέχρι τον Ιανουάριο θα ανέβει ακόμη περισσότερο και θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ομόνοια.
Υπάρχει και η επιλογή της προσθήκης νέου ποδοσφαιριστή, αφού το παράθυρο μεταγραφών θα ανοίξει τον Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις