Οι σύλλογοι της Premier League θέλουν να βάλουν φρένο στον δανεισμό παικτών ανάμεσα σε ομάδες με ίδια ιδιοκτησία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το θέμα προέκυψε, όπως αναφέρει το Sky Sports, με αφορμή την περίπτωση του Ρούμπεν Νέβες που αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ, αλλά η Νιούκαστλ θέλει να τον πάρει δανεικό, για να καλύψει το κενό του Τονάλι. Μόνο που η Αλ Χιλάλ και οι «ανθρακωρύχοι» έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Στην Αγγλία θεωρούν πως κάτι τέτοιο θέτει θέματα ηθικής και αθλητικής ακεραιότητας.

Μια τέτοια απόφαση ενδεχομένως να επηρεάσει και τις σχέσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ολυμπιακό, ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο, η απαγόρευση θα αφορά κυρίως την απόκτηση δανεικού παίκτη από «συγγενική» ομάδα του εξωτερικού και όχι την παραχώρηση παικτών εκτός Αγγλίας. 

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε με σπουδαίο διπλό πρόκρισης από το Μιλάνο η Ντόρτμουντ, έσωσε την παρτίδα με τη Νιούκαστλ στο 98' η Παρί! -ThemaSports
29/11 @ 00:12

Έφυγε με σπουδαίο διπλό πρόκρισης από το Μιλάνο η Ντόρτμουντ, έσωσε την παρτίδα με τη Νιούκαστλ στο 98' η Παρί!

Με δύο συναρπαστικά παιχνίδια συνεχίστηκε η δράση στον όμιλο του «θανάτου» του φετινού Champions League!

Αποθεώθηκε από «Ίμπρα» και κόσμο της Μίλαν ο Σίνερ! (BINTEO)-ThemaSports
28/11 @ 23:40

Αποθεώθηκε από «Ίμπρα» και κόσμο της Μίλαν ο Σίνερ! (BINTEO)

Ο Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε στο «Σαν Σίρο» για το ντέρμπι της Μίλαν με την Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σάλος στην Ισπανία με άρθρο της «AS» που αποκάλεσε παίκτη της Φέγενορντ «απόγονο σκλάβων»!-ThemaSports
28/11 @ 21:35

Σάλος στην Ισπανία με άρθρο της «AS» που αποκάλεσε παίκτη της Φέγενορντ «απόγονο σκλάβων»!

Σάλος στην Ισπανία, καθώς Μέσο σε αφιέρωμα που έκανε για το ματς της Ατλέτικο με τη Φέγενορντ αποκάλεσε παίκτη των Ολλανδών «απόγονο σκλάβων».

Θλίψη στη Γερμανία, έφυγε από τη ζωή 25χρονος ποδοσφαιριστής της Ρέγκενσμπουργκ-ThemaSports
28/11 @ 21:17

Θλίψη στη Γερμανία, έφυγε από τη ζωή 25χρονος ποδοσφαιριστής της Ρέγκενσμπουργκ

Μία θλιβερή είδηση μας έρχεται από τη Γερμανία, με τη Γιαν Ρέγκενσμπουργκ να ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Αγκιεμάνγκ Ντιαγούσι.

Τότεναμ: Νέα ατυχία για Μπεντανκούρ, μένει εκτός δράσης για μήνες!-ThemaSports
28/11 @ 22:37

Τότεναμ: Νέα ατυχία για Μπεντανκούρ, μένει εκτός δράσης για μήνες!

Το ματς απέναντι στην Άστον Βίλα εξελίχτηκε σε εφιάλτης για τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, αφού στην επανεμφάνισή του στα γήπεδα μετά από καιρό ως βασικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 2,5 μήνες.

Επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Ψήνεται... πορτοκαλί κάρτα με προσωρινή αποβολή παικτών! -ThemaSports
28/11 @ 22:20

Επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Ψήνεται... πορτοκαλί κάρτα με προσωρινή αποβολή παικτών!

Μία... επανάσταση είναι προ των πυλών στο ποδόσφαιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ