«Ο δανεισμός του Ντούρις είναι μέχρι 31/12/2023 - Εάν θέλει μπορεί να επιστρέψει Κύπρο»

«Ο δανεισμός του Ντούρις είναι μέχρι 31/12/2023 - Εάν θέλει μπορεί να επιστρέψει Κύπρο»

Στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκουτσίκας.

Οι δηλώσεις του:

Για τα τελευταία θετικά αποτέλεσματα: «Οπωσδήποτε έχει αλλάξει η ψυχολογία μετά την τελευταία νίκη. Βλέπουμε την ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Από εκεί και πέρα μας περιμένει ένας Γολγοθάς. Σάββατο θα πάμε στην Πάφο, ακολουθεί η Ομόνοια και μετά ο Απόλλωνας. Θα δούμε τώρα πως θα αντιδράσει η ομάδα με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

«Για να λέμε την αλήθεια, έπρεπε να κερδίσουμε με τις ομάδες που θα παλέψουν με εμάς για τη σωτηρία. Τα αποτελέσματα με αυτές μας δίνουν την αισιόδοξα πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, δεν ήταν τυχαίες οι νίκες μας».

Για το νέο προπονητή: «Βλέπουμε κάποιες αλλαγές, στον τρόπο προπόνησης, στον τρόπο συστήματος της ομάδας, είναι τα σημεία στα οποία ο κύριος Σλάσνικ έκανε αλλαγές και βλέπει να του βγαίνει. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών, καλές εμφανίσεις κάναμε και με τον κύριο Γαρπόζη».

Για την Πάφο: «Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, με εξαιρετικό ρόστερ. Δεν θα πάμε να καταθέσουμε τα όπλα, θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τον Ντούρις: «Ο δανεισμός του είναι μέχρι 31/12/2023 οπότε νοουμένου ότι θέλει να επιστρέψει και τον θέλει και ο προπονητής τότε ενδέχεται να επιστρέψει. Αν ζητήσει να μείνει στο εξωτερικό θα το δει το διοικητικό συμβούλιο. Θα εξαρτηθεί από κάποιους παράγοντες αν θα τον επανεντάξουμε».

Για το αν θα επιστρέψει ο πρόεδρος της ομάδας: «Δεν μπορώ να απαντήσω ευκρινώς. Ξέρω ότι είναι κοντά στην ομάδα, διότι έχει υπογράψει συμβόλαιο, βρίσκεται με τους παίκτες σχεδόν καθημερινά. Οι παίκτες τον αναγνωρίζουν ακόμη ως πρόεδρο και περιμένουμε να δούμε πότε ο ιδιος θα επανέλθει. Νομίζω θα είναι καλοδεχούμενος από όλους. Είναι θέμα του ιδίου. Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Αυτός ξέρει καλύτερα».

Αγωνιστικά νέα: «Θα πάμε σχεδόν πλήρεις στην Πάφο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το πρώτο μετάλλιο κέρδισε η Κύπρος στους 53ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Καράτε

Το πρώτο μετάλλιο κέρδισε η Κύπρος στους 53ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Καράτε

Ένα χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε για την Κύπρο η 15χρονη Αρετή Κλεάνθους την πρώτη μέρα αγώνων στο πλαίσιο του 53ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καράτε Cadets, Juniors & U21, (EKF Cadet, Junior & U21) που πραγματοποιείται από τις 6 -8 Φεβρουαρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Λεμεσού «Σπύρος Κυπριανού» με τη συμμετοχή πέραν των 1. 200 αθλητών/ αθλητριών από την Ευρώπη.