Σε μετωπική με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπενζαμίν Μεντί, με τον Γάλλο να ζητά από τους «Πολίτες» πολλά εκατομμύρια ως αποζημίωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μπενζαμίν Μεντί είναι ελεύθερος, οι κατηγορίες για βιασμό κατέπεσαν έπειτα από δυο δίκες και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής με την ψυχολογία στο ναδίρ καλείται να αρχίσει ξανά από την αρχή. Μπορεί; Οι υποθέσεις βιασμού συγκλόνισαν το Νησί, τα φερόμενα ως θύματα ήταν αρκετά και χρειάστηκε η απόφαση των ενόρκων για να βγάλουν οριστικά από τα κάγκελα της φυλακής τον Γάλλο μπακ.
Ο Μεντί βρίσκεται πλέον σε… μετωπική με τη Σίτι, ζητώντας εκατομμύρια λίρες για απλήρωτους μισθούς. Ο ίδιος τονίζει πως η Μάντσεστερ σταμάτησε να πληρώνει μισθούς (100.000 λίρες την εβδομάδας) από τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι δυο πλευρές ήταν σε επαφές τον προηγούμενο μήνα, ώστε να βρεθεί εξωδικαστική λύση, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Ο παίκτης της Λοριάν φέρεται να ζητά ένα ποσό που αγγίζει τα 10 εκατ. λίρες, με τη Σίτι να μην είναι διατεθειμένη να τα καταβάλλει. Ο Μεντί προσπαθεί να αποφύγει τη χρεοκοπία, γι αυτό και πουλά την έπαυλή του στο Cheshire. Η αρχική τιμή ήταν 5 εκατ. λίρες, ωστόσο αυτή έπεσε στα 4.2 εκατ. μιας και δε βρέθηκε αγοραστής.
Gazzetta.gr
Στις 20:00 ξεκίνησε φιλική αναμέτρηση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" ανάμεσα σε Ανόρθωση και Σπάρτακο Κιτίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 21:44
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και νίκησε με το άνετο 4-0 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Γουλβς, ξεκινώντας ιδανικά τη νέα Premier League!
16/08 @ 19:26
Το «Στάδιο του Φωτός» έβαλε τα καλά του για να υποδεχτεί την Σάντερλαντ, η οποία στην επιστροφή της στην Premier League καθάρισε τη Γουέστ Χαμ (3-0). Ποδαρικό με το δεξί για Τότεναμ, σοκ για Μπράιτον.
16/08 @ 18:15
Εφιάλτη αποτελούν για τη Χάιντουκ Σπλιτ τα καλοκαιρινά προκριματικά, καθώς από το 2011 και μετά, αποκλείεται κάθε χρόνο...
16/08 @ 17:53
Η Σάντερλαντ επέστρεψε στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, με τους φίλους της να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ!
16/08 @ 16:29
Η αποβολή του Κόνσα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα παρά το γεγονός πως είχε αρχίσει να ψάχνει γκολ, οπισθοχώρησε απέναντι στη Νιούκαστλ και οι δυο τους έμειναν στο 0-0.
16/08 @ 16:55
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χίρτσελερ, αναφέρθηκε στην περίοδο προσαρμογής του Χαράλαμπου Κωστούλα στους «Γλάρους».
BEST OF THEMASPORTS