Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κωστάκης Κουκκουλλής εκπροσώπησε τον Οργανισμό στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κωστάκης Κουκκουλλής συμμετείχε στις απονομές του εταιρικού δρόμου 5 χλμ. Συνεχάρη δε τους διοργανωτές για την προβολή της πόλης στο εξωτερικό μέσω του Μαραθωνίου, αλλά και για τη συμβολική κίνησή τους να φέρουν τη Φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσδίδοντας κύρος στη διοργάνωση. Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ παρευρέθηκε στην τελετή άφιξης της Φλόγας στο Παλιό Αεροδρόμιο της Λάρνακας, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό. Συμμετείχε μάλιστα στη λαμπαδηδρομία που ακολούθησε ως τις Φοινικούδες, όπου τοποθετήθηκε η Φλόγα για τον κυριακάτικο Μαραθώνιο.
Σ’ αυτόν ο ΚΟΑ είχε ενεργή παρουσία μέσω του τμήματος του Οργανισμού «Αθλητισμός Για Όλους». Συγκεκριμένα τα παιδιά που αθλούνται στο ΑΓΟ Λάρνακας συμμετείχαν στον παιδικό Μαραθώνιο, συνοδευόμενα από τους γυμναστές και του επιθεωρητές του ΑΓΟ. Μαζί τους ήταν η προϊσταμένη του Μαζικού Αθλητισμού Έφη Μούζουρου και η λειτουργός Φρόσω Χειμωνίδου.
Στο περιθώριο του Μαραθωνίου, ο Κωστάκης Κουκκουλλής είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συγχαρεί τον διεθνούς φήμης Ισπανό δρομέα Άλεξ Ρόκα Καμπίγιο (τον μοναδικό δρομέα με 72% εγκεφαλική παράλυση που έχει τερματίσει σε Μαραθώνιο) που αυτή την Κυριακή έτρεξε στα 10 χιλιόμετρα.

Η Κυπελλούχος ΑΕΚ Λάρνακας, ρίχνεται πρώτη στη μάχη της Ευρώπης, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (10/07, 19:30) στην «Αρένα» την Παρτιζάν για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και θα επιδιώξει τη νίκη, για να αποκτήσει προβάδισμα, έστω και μικρό, ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/07 @ 15:30
Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
09/07 @ 14:42
Πέτυχε την πρώτη της νίκη η Εθνική υδατοσφαίρισης κάτω των 16
08/07 @ 18:14
Οι Άνδρες θριαμβευτικό 3-0 επί του Κοσόβου – Οι γυναίκες 2-1 την Γεωργία και αισιοδοξία για τη συνέχεια
07/07 @ 14:58
Στο πλαίσιο της υπογραφής του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου η ελληνική αντιπροσωπεία παρουσίασε τις καινοτομίες του διευρυμένου Μνημονίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ.
06/07 @ 23:20
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε το 7ο άλμα της καριέρας του πάνω από τα έξι μέτρα, ενθουσιάζοντας το κοινό στο «Καλλιμάρμαρο», δείχνοντας έτοιμος για την τεράστια υπέρβαση των 6,10 μ.
06/07 @ 23:08
Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου 2025 τα παγκύπρια πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών στη χρονιά, με τη διεξαγωγή των ΧΜ Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 68ο Εφήβων και 56ο Νεανίδων, στο «Τσίρειο» Στάδιο της Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS