Δια βίου αποκλεισμός σε ποδοσφαιριστή για κλωτσιά και φτύσιμο σε διαιτητή!

Δια βίου αποκλεισμός σε ποδοσφαιριστή για κλωτσιά και φτύσιμο σε διαιτητή!

Ο Γιαζάν Αλ Αράμπ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Μαλαισίας με δια βίου αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα επειδή επιτέθηκε με κλωτσιά κι έφτυσε διαιτητή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Βαριά η "καμπάνα" για τον Γιαζάν Αλ Αράμπ, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Μαλαισίας (FAM) τον τιμώρησε με δια βίου αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα επειδή κλώτσησε κι έφτυσε διαιτητή.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, στις 24, στην αναμέτρηση με την Τερενγκάνου στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του Κυπέλλου Μαλαισίας, με τον ρέφερι να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον 27χρονο μετά από έναν διαπληκτισμό κι εκείνος να τον κλωτσάει κι εν συνεχεία να τον έφτυσε.

Ο κεντρικός αμυντικός από την Ιορδανία ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, ωστόσο η ομάδα που τότε αγωνιζόταν, Σέλανγκορ, αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το Στρασβούργο πέταξε τη Μονακό εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας

Το Στρασβούργο πέταξε τη Μονακό εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας

Το Στρασβούργο επιβλήθηκε με 3-1 της Μονακό και πανηγύρισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας.