Πόλυς Χαραλάμπους

Κάποιοι λένε, ότι είναι ανάξιες σχολιασμού οι όποιες κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η αλήθεια είναι πως έχει μια τάση ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για παράδειγμα συνεχίζει να «σπάζει τα νεύρα» στον κεντρικό αμυντικό της Ομόνοιας, Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος ομολογουμένως τον τελευταίο καιρό, αποτελεί σημαντικό κρίκο της οπισθοφυλακής της ομάδας του.

Δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο χθεσινό φιλικό με την Λιθουανία (ούτε και στο επίσημο ματς που προηγήθηκε με την Ισπανία), αν και η κυριαρχούσα άποψη είναι πως θα έπρεπε να ξεκινά η ενδεκάδα απ’ αυτόν…

Ούτε τον Μάριο Ηλία, τον έβαλε έστω για μερικά λεπτά αλλαγή ο Τιμούρ, στο χθεσινό φιλικό.  

Οι άδειες εξέδρες χθες βράδυ στο νεόκτιστο γήπεδο της Λεμεσού, ίσως να σημαίνουν κάτι για το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την εθνική ομάδα. Ήταν ελεύθερη η είσοδος.

Τα μηνύματα του κόσμου, δεν πρέπει να έχουν αποδέκτη μόνο τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά και τους ηγέτες του «Παλατιού» και τους άλλους παρατρεχάμενους.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-17 στη Γερμανία-ThemaSports
14/05 @ 17:19

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-17 στη Γερμανία

Φιλική ήττα της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 από τη Γερμανία με 4-0 στο τελευταίο της τεστ πριν από τις υποχρεώσεις της στο EURO U-17.

Η κλήση του Τιμούρ για τα φιλικά της Εθνικής - Πρώτη για Μαλεκκίδη-ThemaSports
14/05 @ 13:43

Η κλήση του Τιμούρ για τα φιλικά της Εθνικής - Πρώτη για Μαλεκκίδη

Δύο φιλικούς αγώνες με τη Μολδαβία και το Σαν Μαρίνο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Οι αγώνες θα γίνουν εκτός έδρας στις 8 και 11 Ιουνίου.

Φιλικό της Εθνικής Παίδων U17 στη Γερμανία-ThemaSports
14/05 @ 11:07

Φιλικό της Εθνικής Παίδων U17 στη Γερμανία

Το τελευταίο της φιλικό πριν τις υποχρεώσεις της στο EURO U17 θα δώσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17. Αντίπαλος της εκτός έδρας η Εθνική Γερμανία.

Η Εθνική Παίδων Κ-15 νίκησε στα πέναλτι τη Μολδαβία-ThemaSports
11/05 @ 23:37

Η Εθνική Παίδων Κ-15 νίκησε στα πέναλτι τη Μολδαβία

Τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-15 στο Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά που διοργανώνεται στην Αρμενία.

«Δεν έχουμε ντραπεί ποτέ ξανά τόσο πολύ»: Το Netflix και η καταγραφή του χάους στο «Γουέμπλεϊ» προκάλεσαν δυσφορία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
11/05 @ 15:50

«Δεν έχουμε ντραπεί ποτέ ξανά τόσο πολύ»: Το Netflix και η καταγραφή του χάους στο «Γουέμπλεϊ» προκάλεσαν δυσφορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αδιανόητα σκηνικά που είχαν αρχίσει να διαδραματίζονται από το πρωί του τελικού του Euro πριν από μια τριετία στο «Γουέμπλεϊ» και ο τρόπος που παρουσιάζονται οι απαράδεκτες εικόνες με τις «μάχες» σώμα-σώμα με τους φύλακες και το «ντου» στο γήπεδο, έκαναν τον κόσμο να δηλώνει ντροπιασμένος για το επίπεδο των Άγγλων οπαδών...

Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής Ανδρών (από το 1995 μέχρι σήμερα)-ThemaSports
10/05 @ 11:43

Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής Ανδρών (από το 1995 μέχρι σήμερα)

Ο Ιωάννης Πίττας μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχτηκε φέτος πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας, για πρώτη φορά από τότε που αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ