Η... προϋπόθεση της αντεπίθεσης της Ομόνοιας

Η... προϋπόθεση της αντεπίθεσης της Ομόνοιας

Μια νίκη γεμίζει με ευφορία την κοινωνία της Ομόνοιας και μία ήττα σκορπάει την απογοήτευση.

Αυτό είναι απόρροια της κατάστασης που επικρατεί... ανά εβδομάδα στον πίνακα. Οι βαθμολογικές ισορροπίες είναι ρευστές και ένα αποτέλεσμα μπορεί να σε ανεβάσει και μία ήττα να σε οδηγήσει σε σοβαρή οπισθοδρόμηση.

Η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να αντεπιτεθεί όμως για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται αγωνιστική βελτίωση, ατομική, ομαδική και σε διάρκεια.

Μία από αυτές τις προϋοθέσεις είναι η αγωνιστική πρόοδος ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ανάμεσα σε αυτούς οι μεταγραφικές προσθήκες του καλοκαιριού που έχουν πολλά ακόμα να δώσουν για να... κλειδώσουν θετικό πρόσημο. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια

«Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια

Ο Γκασκόιν μετά από το τέλος του αγώνα προσέφερε στον Βίνι Τζόουνς ένα τριαντάφυλλο και εκείνος του απάντησε με το βουρτσάκι της τουαλέτας των αποδυτηρίων!