Μόλις 8 λεπτά διήρκησαν οι ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί πόλης του Λας Βέγκας, καθώς ένα καπάκι υπονόμου αποκολλήθηκε και προκάλεσε ζημιές στα μονοθέσια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολύ σύντομες ήταν οι ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί πόλης του Λας Βέγκας, για τις ελεύθερες δοκιμές της Formula 1! Συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη κούρσα διήρκησε μόλις οκτώ λεπτά, καθώς σηκώθηκε η κόκκινη σημαία.

Αιτία ήταν ένα... καπάκι υπονόμου το οποίο αποκολλήθηκε και δημιούργησε πρόβλημα στην πίστα και βλάβες σε ορισμένα μονοθέσια.

Στην αρχή των δοκιμαστικών ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari, ήταν ο ταχύτερος, σημειώνοντας χρόνο 1:40,909 κάνοντας μόλις τρία περάσματα, ενώ στη 2η και την 3η θέση ήταν οι Χούλενμπεργκ και Μάγκνουσεν.

Μετά από μόλις οκτώ λεπτά όμως, ο αγώνας σταμάτησε. Ο κινητήρας του μονοθεσίου του Σάινθ έσβησε, καθώς η Ferrari του αντιμετώπιζε πρόβλημα το οποίο έγινε αντιληπτό από την τηλεοπτική κάλυψη.

Μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το καπάκι ενός υπονόμου είχε αποκολληθεί και η άμεση εύρεση λύσης δεν ήταν εφικτή, με αποτέλεσμα η διεύθυνση του αγώνα να διατάξει τη διακοπή.

Να σημειωθεί ότι ζημιά είχε και ο Έστεμπαν Οκόν με την Α523 αλλά και η Alfa Romeo του Ζου Γκουάνγιου.

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Grand Prix Μαϊάμι: Το... «θαύμα» του Λάντο Νόρις, δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/05 @ 08:11

Grand Prix Μαϊάμι: Το... «θαύμα» του Λάντο Νόρις, δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Ο Λάντο Νόρις μετά από 15 βάθρα στην καριέρα του χωρίς νίκη, κατάφερε να πάρει την καρό σημαία στο Μαϊάμι. Δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν, συμπλήρωσε το βάθρο ο Σαρλ Λεκλέρκ.

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:40

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (Βίντεο)

Ανήμερα της 30ής επετείου από την απώλεια του μυθικού Paulista, το Netflix δημοσίευσε το trailer της νέας μίνι-σειράς 6 επεισοδίων για τη ζωή του τρις πρωταθλητή της Formula 1.

Άιρτον Σένα: Η μαύρη Πρωτομαγιά του 1994 που στέρησε στην Formula 1 τον απόλυτο σταρ!-ThemaSports
01/05 @ 20:44

Άιρτον Σένα: Η μαύρη Πρωτομαγιά του 1994 που στέρησε στην Formula 1 τον απόλυτο σταρ!

1 Μάϊου 1994: Ο Βραζιλιάνος, Άιρτον Σένα, ένας από τους πιο (αν όχι ο πιο) ταλαντούχους οδηγούς που πέρασαν ποτέ από τα μονοθέσια της Formula 1, αφήνει την τελευταία του ανάσα στο όνομα της μεγαλύτερης του αγάπης στην Ιταλία και την πίστα της Ίμολα!

Όταν ο Αλόνσο «τα έβαλε» για πρώτη φορά με τον Σουμάχερ-ThemaSports
04/05 @ 17:54

Όταν ο Αλόνσο «τα έβαλε» για πρώτη φορά με τον Σουμάχερ

Τα βιβλία της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της F1 είναι γεμάτα με λαμπερές ιστορίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Ας δούμε τα πιο σημαντικά γεγονότα της ημέρας.

Ο αγώνας που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ-ThemaSports
27/04 @ 16:19

Ο αγώνας που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ

Πολλά από τα γεγονότα της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν μείνει στην ιστορία για τη σημαντικότητά τους.

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 12:25

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πιάστε τον αν μπορείτε- δεν μπορείτε! Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε πειστικά (και) στην πίστα της Κίνας, αυξάνοντας τη διαφορά του στην κορυφή και καλπάζοντας για το 4ο σερί πρωτάθλημά του. Δεύτερος ο Λάντο Νόρις, συμπλήρωσε το βάθρο ο Σέρχιο Πέρεζ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ