Εξέφρασε την ενόχληση του για την κριτική που γίνεται στην Εθνική ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για το ότι περίμενε ο κόσμος περισσότερα από τους παίκτες που αγωνίζονται σε πιο ψηλό επίπεδο στο εξωτερικό: «Πρέπει κι εμείς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από τον όμιλο που είμαστε και σε τι επίπεδο μπορούμε να παίξουμε. Δύο φορές παίξαμε στο Nations League που είναι πιο κοντά στις δυνάμεις μας, τερματίσαμε τελευταίοι και παίζουμε για δεύτερη φορά μπαράζ. Αυτό μας λέει κάτι, πρέπει να προβληματιστούμε για το ποιος είναι ο λόγος. Το σημαντικό είναι ότι αυτός ο όμιλος, μας δείχνει ότι πρέπει να κάτσουμε και να δούμε ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε. Οι ομάδες που αγωνιστήκαμε, είναι άλλο λέβελ. Αν δούμε τον όμιλο μας, έχει τους περισσότερους παίκτες που διεκδικούσαν τη χρυσή μπάλα. Φανταστείτε τι πρέπει να πει ο προπονητής της Εθνικής Νορβηγίας που είχε δύο παίκτες που διεκδικούσαν τη χρυσή μπάλα και δεν θα πάρει την πρόκριση. Οι παίκτες δίνουν το μάξιμουμ, αλλά το μάξιμουμ δεν είναι αρκετό σε αυτό το επίπεδο για να πετύχει η ομάδα. Εμένα με στενοχωρεί ότι άνθρωποι δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να βλέπουν. Δεν είναι ότι θα με κατηγορήσουν εμένα, ειδικά κάποιοι που δεν έχουν δουλέψει και μαθαίνουν στους άλλους. Εγώ δεν κάνω μαθήματα στους άλλους, αν και έχω το δικαίωμα, γιατί έχω κάνει κάτι σαν προπονητής. Για μένα το σημαντικότερο είναι να κάτσουμε να δούμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει η κατάσταση».

Για το πώς θα ανέβει επίπεδο η Εθνική: «Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο. Παίζεται ένα Κυπριακό πρωτάθλημα χωρίς Κύπριους. Είπαν να επιβάλλεται να παίζουν δύο Κύπριοι στην ενδεκάδα. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους Κύπριους. Λέμε καθημερινά κάποια πράγματα. Μία λύση είναι να πάνε περισσότεροι Κύπριοι στο εξωτερικό, για να αποκτήσουν εμπειρίες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβλήθηκε η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης-ThemaSports
13/05 @ 18:36

Αναβλήθηκε η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση ενημέρωσε για την αναβολή της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευση της Εταιρείας.

Στην... τελική στροφή - ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σοβαρότητα -ThemaSports
13/05 @ 19:00

Στην... τελική στροφή - ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σοβαρότητα

Στην τελική στροφή εισέρχονται στην Ανόρθωση ούτως ώστε να διαμορφωθεί η κατάσταση στα διοικητικά της Κυρίας.

Πουλλαϊδης: Τόσα έδωσε για τα κριτήρια!-ThemaSports
13/05 @ 14:51

Πουλλαϊδης: Τόσα έδωσε για τα κριτήρια!

Άφησε τα λόγια και πέρασε στις πράξεις ο Χρήστος Πουλλαϊδης. Έδωσε ένα σεβαστό πόσο για να μπορέσει η Ανόρθωση να πέρασει τα κριτήρια.

Το ύψος της «κατάθεσης» Πουλλαϊδη για τα κριτήρια… -ThemaSports
13/05 @ 08:51

Το ύψος της «κατάθεσης» Πουλλαϊδη για τα κριτήρια…

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Χρήστος Πουλλαϊδης, γνωστοποίησε την περασμένη Παρασκευή στην συνέλευση του σωματείου, ότι θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στις προσπάθειες για να υπερπηδηθεί ο «σκόπελος» των κριτηρίων.

Ανόρθωση: «Η εντυπωσιακή παρουσία απέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη»-ThemaSports
12/05 @ 12:35

Ανόρθωση: «Η εντυπωσιακή παρουσία απέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη»

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση, ευχαριστεί τον κόσμο της για την στήριξη.

ΟΚΚΑΣ: «Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα»-ThemaSports
11/05 @ 21:22

ΟΚΚΑΣ: «Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Άρης, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ