Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος Έλληνας οπαδός, που είχε κληθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον 35χρονο, που απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη αφού το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ο 35χρονος έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017, υπόθεση για την οποία κρατείται. Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί.

«Δεδομένο ότι αυτό το μαχαίρι δεν είναι το φονικό όπλο»

Σε δήλωση με την οποία σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις, προέβησαν οι δικηγόροι του 35χρονου οπαδού:

«Ο εντολέας μας σήμερα απολογήθηκε ενώπιον της Κυρίας Ανακρίτριας για αδικήματα που δεν συνδέονται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο με τη δολοφονία του αδικοχαμένου Μιχαλη Κατσούρη.

Μετά από σύμφωνη γνώμη της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα ,αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους. Όσον αφορά το μαχαίρι, για το οποίο γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες, είναι δεδομένο οτι δεν είναι το φονικό όπλο, ενώ εντύπωση προκαλεί πως δεν έχει αναδειχθεί το δεύτερο μαχαίρι, στο οποίο έχει ανευρεθεί αίμα του θύματος στη λαβή και τη λεπίδα και DNA αγνώστου δράστη, μη συλληφθέντος.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις eλληνικές δικαστικές αρχές και την Κυρία Ανακρίτρια και θα συνεχίσουμε να ειμαστε αρωγοί στην ανακάλυψη της αλήθειας».

Πηγή: sdna.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!-ThemaSports
08/07 @ 18:00

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:32

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ