Ενημέρωση από την Ανόρθωση για απαγόρευση μεταγραφών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, όπως έχει πολλάκις αναφερθεί και δημόσια, διανύει μια μεταβατική περίοδο σε όλους τους τομείς προεξάρχοντος του οικονομικού. Μεγαλύτερο ζήτημα οι οφειλές που συνδέονται με προηγούμενες ποδοσφαιρικές περιόδους και κυρίως η περσινή.
Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης του κόσμου της Ανόρθωσης αναφέρουμε πως μας έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA που αφορά στις εξής περιπτώσεις:
Ντάρκο Μίλανιτς, Μάρκο Παϊσίνιο, Σάσα Γκάιζερ και Βαραζντάτ Χάρογιαν.
Εξέλιξη την οποία και αναμέναμε και είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Μακροπρόθεσμα όμως, είναι απαραίτητη η στήριξη όλων ώστε το πλάνο πενταετίας που έχει εκπονηθεί να εφαρμοστεί και να πετύχει τη βασική του επιδίωξη: η Ανόρθωσις να επανέλθει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου ούσα υγιής και στο μέτρο του δυνατού αυτάρκης οικονομικά.
Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνουμε πως το Πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» προσαρμόζεται στο πλάνο αποπληρωμής των μελών και υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εγγραφή με 12 μηνιαίες δόσεις των €50. Διαθέσιμη η επιλογή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://anorthosisfc.com.cy/gine-symmetochos/forma-gine-symmetoxos/
Με τη στήριξη όλων, η Ανόρθωσις μπορεί να επανέλθει και να μεγαλουργήσει και πάλι!
Δεν μπορεί απ' ότι φαίνεται να διαχειριστεί τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Σκεντίγια στον Β' προκριματικό του Champions League, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 08:22
Την άμεση απάντηση του 25χρονου Ελλαδίτη εξτρέμ, Θεοδόση Μαχαίρα στην πρόταση που του έχει κατατεθεί ώστε να αποχωρήσει οριστικά από την ΑΕΚ Αθηνών περιμένει η Ανόρθωση, η οποία του έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική για επέκταση ενός ακόμη χρόνου, σύμφωνα με σημερινό (31/07) ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.
29/07 @ 23:45
H Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό.
29/07 @ 12:17
Η ΚΟΠ ενημέρωσε για την εγγραφή ακόμα πέντε παικτών στην Ανόρθωση
28/07 @ 21:28
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής με σκοπό την αναζήτηση επενδυτών.
28/07 @ 14:12
Από την στιγμή που άρθηκε το εμπάργκο, ήταν θέμα χρόνου η εγγραφή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Ανόρθωσης!
28/07 @ 10:10
Μιλώντας στον Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ανέφερε μετά από σχετική ερώτηση, ότι μέχρι στιγμής διατέθηκαν περισσότερα από 3500 εισιτήρια διαρκείας.
BEST OF THEMASPORTS