Ο Ελ Γκάζι μηνύει τη Μάιντς που έλυσε το συμβόλαιό του για την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη!

Ο Ελ Γκάζι μηνύει τη Μάιντς που έλυσε το συμβόλαιό του για την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη!

Ο Ανουάρ Ελ Γκάζι έμεινε ελεύθερος από τη Μάιντς λόγω της υποστήριξής του στην Παλαιστίνη και περνάει στην αντεπίθεση, μηνύοντας τον σύλλογο της Bundesliga.

Το σίριαλ ανάμεσα στον Ανουάρ Ελ Γκάζι και τη Μάιντς συνεχίζεται, καθώς ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του γερμανικού συλλόγου, όπως αναφέρει η Bild.

Συγκεκριμένα έχει καταθέση έγκαιρη αξίωση προστασίας απόλυσης στο εργατικό δικαστήριο της Μάιντς για να αποδειχθεί αν η μονομερής λύση του συμβολαίου του ήταν παράνομη ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός (με μαροκινές ρίζες) ποδοσφαιριστής τάχθηκε στα social media υπέρ της Παλαιστίνης στην εμπόλεμη διαμάχη με το Ισραήλ. Η ομάδα τον κάλεσε σε απολογία, όμως ο Ελ Γκάζι δεν ανακάλεσε και έτσι έμεινε ελεύθερος.

 

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Η εθνική Ιταλίας έκανε το καθήκον της στο Μπέργκαμο επικρατώντας με 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας και απέχει ένα ματς απο το να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από το 2014. Εντυπωσιακές προκρίσεις για Κόσοβο (4-3 εκτός έδρας την Σλοβακία) και Δανία (4-0 εντός έδρας την Βόρεια Μακεδονία).