Φοβερή κίνηση Βινίσιους: Έστειλε φανέλα σε κοριτσάκι που της… άρπαξαν τη δικιά της

Φοβερή κίνηση Βινίσιους: Έστειλε φανέλα σε κοριτσάκι που της… άρπαξαν τη δικιά της

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε μια πολύ όμορφη χειρονομία αποκαθιστώντας μια αδικία.

 

Μια εξαιρετική χειρονομία έκανε ο Βινίσιους Τζούνιορ. Μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια, ο Βραζιλιάνος σταρ πλησίασε την κερκίδα και πέταξε τη φανέλα του στο μέρος μιας μικρής φίλης της Ρεάλ, ωστόσο δεν πρόσεξε πού κατέληξε αυτή και τελικά την πήρε ένας μεγαλύτερης ηλικίας άνδρας. Η πιτσιρίκα έβαλε τα κλάματα και το video έγινε viral στην Ισπανία.

Ο «Βίνι» δεν έμεινε ασυγκίνητος και έσπευσε να αποκαταστήσει την αδικία. Σε βίντεο που ανέβασε έκανε γνωστό πως θα στείλει ο ίδιος μια υπογεγραμμένη φανέλα του στην 9χρονη Αντριάνα.

«Γεια σου Αντριάνα, είμαι ο Βίνι. Λυπάμαι για ό,τι έγινε στο παιχνίδι. Εδώ έχω μια φανέλα και θα την υπογράψω για σένα. Θα σε δω σύντομα και θα βγάλουμε φωτογραφία μαζί. Να είσαι καλά και να προσέχεις», ήταν το μήνυμα του άσου της Ρεάλ.



 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νέα ήττα για την Φενέρμπαχτσε: Έχασε και από την Μπούρσασπορ στην παράταση

Νέα ήττα για την Φενέρμπαχτσε: Έχασε και από την Μπούρσασπορ στην παράταση

Η Φενέρ γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά στην έδρα της Μπούρσασπορ με 89-83 στην παράταση, για την 24 αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.