Αρνητική πρωτιά για το Κυπριακό πρωτάθλημα – 1η η Πάφος και 2ος ο Άρης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Αρνητική πρωτιά για το Κυπριακό πρωτάθλημα – 1η η Πάφος και 2ος ο Άρης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Το CIES Football Observatory (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Ερευνών) δημοσίευσε τη μηνιαία του έρευνα για τον Νοέμβριο όπου καταπιάστηκε με τα δημογραφικά στοιχεία των 48 μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το Κυπριακό πρωτάθλημα, είναι το πρώτο με τους περισσότερους ξένους ποδοσφαιριστές. Ολοένα και αυξάνονται οι ξένοι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο και είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από την έρευνα. Ενώ παράλληλα με αυτή την αύξηση είναι δεδομένη η μείωση των Κυπριών. Στην 2η θέση της λίστας, ακολουθεί το Ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Όσο αφορά τις ομάδες που χρησιμοποιούν τους περισσότερους ξένους αναμεσά σε αυτά τα 48 πρωταθλήματα, βρίσκουμε στην πρώτη 10αδα, ΤΕΣΣΕΡΙΣ Κυπριακές ομάδες. Στην 1η θέση η Πάφος (92.3%), στην 2η θέση ο Άρης (88.5%), στην 5η θέση η ΑΕΚ(81.5%) και στην 10η θέση η Δόξα (78.3%). Ακόμη ένα πολύ αρνητικό στατιστικό για το Κυπριακό πρωτάθλημα, που έχει άμεσο αντίκτυπο στην Εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Women’s Champions League, άνετη τριάρα στη Νέφτσι Μπακού!

Συνεχίζεται το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Women’s Champions League, άνετη τριάρα στη Νέφτσι Μπακού!

Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία, καθώς επικράτησε 3-0 της Νέφτσι Μπακού και εξασφάλισε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Women’s Champions League.