Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν μια νίκη επί ενός σημαντικού αντιπάλου που μας κρατάει στην τετράδα και μέσα στους στόχους μας. Δεν έχουμε κρυφτεί και για το κομμάτι που πήγε καλά και γι’ αυτό που δεν πήρε. Στο ξεκίνημα ήταν καλύτερη η Ομόνοια και είχε ευκαιρία να προηγηθεί, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, βρήκαμε τα γκολ και καταφέραμε να κερδίσουμε. Κρατήσαμε το μηδέν όταν η Ομόνοια ήταν καλύτερη και αυτό έχει σημασία».

Για τον κόσμο: «Ήταν και η συμβολή του κόσμου, ήταν εκπληκτική η παρουσία τους. Ήταν εντυπωσιακή η στήριξη της εξέδρας και πραγματικά τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι και στους επόμενους αγώνες. Και στα άλλα παιχνίδια ήταν πολύ καλή η παρουσία, αλλά όσοι ήταν στο γήπεδο αντιλαμβάνεται τι λέω. Με αυτή την υποστήριξη είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε στο γήπεδό μας»

Για τους σκόρερ Καστέλ και Κορέια: «Από τη στιγμή που δύο παίκτες που μόλις μπήκαν στο παιχνίδι σκόραραν είναι σημαντικό και καταγράφεται, όμως όλα τα παιδιά βοήθησαν».

Για τη συνέχεια: «Ειναι πολλά τα παιχνίδια που θεωρούνται ντέρμπι πλέον. Είναι πολύ σημαντικό και όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικές θα είναι οι συνέπειες αν το κερδίσουμε. Υπάρχει χρόνος μέχρι το παιχνίδι για να γίνει σωστή δουλειά για να πάμε στη Λεμεσό για να παλέψουμε για τη νίκη».

Για τον Ιωάννου: «Ήταν άτυχος και έμεινε εκτός αποστολής, όμως συμπλήρωσε με την Πάφο τις 100 συμμετοχές. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε παιδιά δικά μας από την ακαδημία και να καθιερώνονται. Δεν τους κάνει κανένας χάρη για να παίζουν, παίζουν γιατί το αξίζουν και ο Ιωάννου είναι ένα παιδί από αυτά».

Για την εκδήλωση: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε γιατί γέμισε η αίθουσα για να τιμηθεί η μνήμη δύο σημαντικών προσωπικοτήτων».

Για τον τίτλο: «Εμείς έχουμε πει ότι περνά από το χέρι μας θα το κάνουμε. Το πρωτάθλημα κοτσιανιασμένο δεν το έχει κανείς»

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»-ThemaSports
16/05 @ 12:54

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Χρήστος Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και στην «επόμενη μέρα».

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...-ThemaSports
16/05 @ 09:58

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...

Έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί, οι αποφάσεις του Χρήστου Πουλλαϊδη. Έκανε κίνηση για το πολύκροτο (και συνάμα κουραστικό για τους Ανορθωσιάτες) θέμα μεταβίβασης των μετοχών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ