Ο Γιώργος Καζαμίας εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε δηλώσεις στον του Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:

Για την ευρεία νίκη επί της ΕΝΠ: «Δεν φτάνει απλά να έχει την ταμπέλα του φαβορί. Είδαμε και αποκλεισμούς ομάδων που η ποδοσφαιρική λογική έλεγε ότι θα περάσουν. Η ομάδα έδειξε σοβαρότητα και πήγε όπως πάντα με το πλάνο της. Ελπιδοφόρο ότι πήραμε 6 γκολ από 6 διαφορετικούς παίκτες».

Για την αισιοδοξία που υπάρχει μετά τις καλές εμφανίσεις: «Υπάρχει σοβαρότατο δείγμα στο πρωτάθλημα. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε. Η ομάδα σε επίπεδο απόδοσης συνεχώς βελτιώνεται. Είμαστε ευχαριστημένοι και από τη συγκομιδή».

Για τις καλές εμφανίσεις και τον κόσμο: «Και ποιος Σαλαμιναίος δεν θα ήθελε την ομάδα να διακρίνεται; Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Σεμνά και ταπεινά. Θα ήταν μεγάλη αδικία αν δεν αναγνωρίσουμε πόσο καλή είναι η ομάδα μας. Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσω του μειωμένου εισιτηρίου στο ματς με τη Δόξα. Το έχουμε μοιράσει στα δύο. Είναι 8 ευρώ το εισιτήριο. Είναι ένα είδος ευχαριστίας. Ο κόσμος ειδικά στο ματς με τον Άρη, ήταν υπέροχος. Είναι επίσης ένας τρόπος να βοηθήσουμε για να γεμίσουμε παντελώς το γήπεδο. Θέλουμε όμως το κάτι παραπάνω από τον κόσμο. Δεν έχουμε πάψει να στέλνουμε τις ευχαριστίες μας, αλλά θέλουμε το κάτι παραπάνω αναφορικά με την παρουσία του κόσμου μας».

Για το πλούσιο ρόστερ: «Αυτή η εικόνα των παικτών στο γήπεδο, νομίζω οφείλεται κυρίως λόγω της διαχείρισης που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο προπονητής έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλο το ρόστερ. Αυτό δείχνει ότι έχουμε και βάθος και ποιότητα».

Για τον στόχο της εξάδας: «Είναι πολύ ευχάριστο να τυγχάνει αναγνώρισης η ομάδα, αλλά αλίμονο από την άλλη να αλλάζουμε στόχους από τη θέση που έχει η ομάδα τον Νοέμβριο. Ο τρόπος σκέψης μας είναι ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά να κάνουμε τον απολογισμό. Είμαι σίγουρος πως παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα. Αισιοδοξούμε πως αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε τους στόχους. Οι αποστάσεις όμως είναι τόσο κοντινές που ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεθεί στις κάτω θέσεις».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε εκτός τον Μιχάλη Χριστοδούλου και τον Οφόρι».

Το καταληκτικό του σχόλιο: «Είναι πολύ σημαντικό στον αγώνα του Σαββάτου να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Είναι μεγάλος πόθος του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Ν9μίζω ότι το αξίζει η ποδοσφαιρική μας ομάδας και θα είναι μια επιπλέον χαρά και επιβράβευση για αυτό που έχουν κάνει μέχρι σήμερα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»-ThemaSports
20/05 @ 12:58

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ανάμεσα σε άλλα, κατείχε τη θέση του chief scouter.

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ