Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας 29Μ Νεντίμ Τούτιτς μετά την πρόκριση στον β’ γύρο του κυπέλλου επί της Δόξας με 1-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Ήρθαμε να παίξουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε 3-4 φάσεις και αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα βάζαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε υπομονή, περιμέναμε τον αντίπαλο για να κάνουμε τη ζημία και το κάναμε. Σημαντικό είναι πως κερδίσαμε μια ομάδα από την πρώτη κατηγορία και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας και τους περιμένουμε κόντρα στον Διγενή για να πάρουμε τη νίκη».
«Αυτή η ομάδα άρχισε σιγά-σιγά να γράφει ιστορία. Δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει να κάνει. Η ομάδα παίζει μπάλα και θα πάμε εκεί που θέλουμε»
«Και οι άλλες οι ομάδες στην κατηγορία πρέπει να μας ακολουθήσουν. Πρέπει να πιστέψουν στους Κύπριους παίκτες όπως πιστεύουμε και εμείς και θα πάνε μπροστά.»
H Πάφος FC αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στις 17:00 στο Στέλιος Κυριακίδης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/02 @ 18:45
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου δίνει πληροφορίες για τον αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας
03/02 @ 11:05
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου είναι ανεβασμένη μετά την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και πάει στην Πάφο σήμερα για το καλύτερο
26/01 @ 09:41
Δεν διαβάσαμε, ούτε ακούσαμε τις δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη, ύστερα από την «εκκωφαντική» επιτυχία της Ομόνοιας 29ης Μαίου πάνω στον Απόλλωνα του Σωφρόνη Αυγουστή. Θα ήταν λογικό να πει on air το τετριμμένο, ότι περάσαν δύσκολα τα επόμενα 24ωρα, μετά την ήττα από την Ομόνοια Αραδίππου στην Λάρνακα (την περασμένη Τρίτη).
25/01 @ 12:58
Η Ομόνοια 29Μ υποδέχεται σήμερα (17:00) τον Απόλλωνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία για τη μάχη της παραμονής.
24/01 @ 09:19
O Γιώργος Στρέζος παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 13ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2024/25! Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας 29ης Μαΐου δήλωσε κατά τη βράβευση του:
22/01 @ 10:13
Ηττήθηκε για δεύτερη φορά, στο φετινό πρωτάθλημα, από την Ομόνοια Αραδίππου, η Ομόνοια 29ης Μαίου.
BEST OF THEMASPORTS