Με ανακοίνωση της η Ομόνοια 29Μ, ενημερώνει ότι απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Δικαιοσύνης για την κάρτα φιλάθλου, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και ως εκ τούτου, ο κόσμος της ομάδας δεν θα πάει στο γήπεδο της Περιστερώνας για το σημερινό ματς κυπέλλου με αντίπαλο τη Δόξα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«☘️✊🏼 Σταθεροί στη θέση μας.

Ο σημερινός αγώνας κυπέλλου απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς μας απασχολεί σαν σωματείο εδώ και αρκετές μέρες.

Η υποχρεωτική επίδειξη κάρτας φιλάθλου για είσοδο στις κερκίδες του σημερινού αγώνα αποτελεί για εμάς ζήτημα αρχής που δεν μπορούμε έτσι απλά να αποδεχτούμε.

Ως εκ τούτου, σε μία προσπάθεια να μεταφέρουμε την πάγια θέση μας, αλλά και να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο ζήτημα, προχωρήσαμε στην αποστολή επίσημης επιστολής στην Υπουργό Δικαιοσύνης.

Η επιστολή μας βασισμένη στην τελευταία τροποποίηση που είχαν προτείνει σωματεία και οργανωμένοι φίλαθλοι για φύλαξη του μητρώου από τα μέλη και όχι από τον ΚΟΑ, ζητούσε την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι μέσων ονομαστικών εισιτηρίων το μητρώο των οποίων θα διαγραφόταν με το τέλος του αγώνα και όχι με κάρτα φιλάθλου που δεν είναι υποχρεωτική στη Β' Κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και όταν φίλαθλοι από το εξωτερικό έρχονται για ευρωπαϊκά παιχνίδια στη Κύπρο.

Δυστυχώς η απάντηση στο συγκεκριμένο μας αίτημα ήταν αρνητική, όμως δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις προσπάθειες όπως δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία να έχουν δικό τους μητρώο και όχι όλα τα στοιχεία των φιλάθλων να βρίσκονται υποχρεωτικά στο κεντρικό μητρώο του ΚΟΑ.

Βάση των πιο πάνω δεδομένων καλούμε τους φίλους, τους οπαδούς, τα μέλη και τα στελέχη του Σωματείου μας όπως παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα από τους κατά τόπους συνδεσμους. Στο κεντρικό σύνδεσμο θα διεξάγεται και εκστρατεία εγγραφής μελών».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
16/05 @ 19:00

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ

Δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι πληροφορίες ότι η Ομόνοια 29Μ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Περιστερώνας στην Α' κατηγορία τη νέα σεζόν (2024-2025).

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»-ThemaSports
16/05 @ 15:43

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα.

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα-ThemaSports
15/05 @ 15:23

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των διοικούντων την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την εξεύρεση της έδρας της ομάδας για την σεζόν 2024/25.

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
14/05 @ 19:31

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιώργο Πετράκη είναι η Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...-ThemaSports
13/05 @ 16:27

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...

Η ανακοίνωση:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ