Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λίγο πριν την αναχώρηση της Λεμεσιανής ομάδας για την Ισπανία, ενόψει του αυριανού (09/11, 22:00) αγώνα με αντίπαλο την Μπέτις, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Ρεάλ Μπέτις: «Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας με τη Ρεάλ Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», είναι από τα παιχνίδια που κρατάς για πάντα στην καρδιά σου. Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην ιστορία μας εκτός έδρας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και έχει μία πολύ καυτή έδρα. Όμως από αυτό το παιχνίδι ο Άρης έχει μόνο να κερδίσει και αυτό θα είναι είτε αγωνιστικά, αν μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας κι έχουμε και την εύνοια της τύχης με το μέρος μας, αν αυτό είναι ικανό να μας δώσει κάτι από το παιχνίδι, τότε θα είμαστε πανευτυχείς. Εάν όχι, τότε θα κρατήσουμε τις εμπειρίες και το μάθημα που προσφέρουν τέτοια παιχνίδια και θα δούμε τη συνέχεια».

Για το αν μπορεί να διαλέψει παιχνίδια στην Ευρώπη ο Άρης, έχοντας ως δεδομένο ότι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει Ρέιντζερς και Σπάρτα Πράγας: «Όχι, δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα, για δύο λόγους. Αφενός όταν αγωνίζεσαι με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις το παιχνίδι πίσω, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος του διασυρμού. Μιλάμε για μία ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και αφετέρου, είμαστε για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτά τα παιχνίδια είναι που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν κάτι πίσω, θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν θα προτιμήσει κυρίως εμπειρους παίκτες ο Σπιλέφσκι σε τέτοιο ματς, όπως για παράδειγμα τον Κακόριν: «Γενικά σαν ομάδα δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειροι, κυρίως στην Ευρώπη, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι κάθε παιχνίδι είναι για μας και τους ποδοσφαιριστές, καινούργιο. Για παράδειγμα, είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό, οπότε υπό την έννοια αυτή, δεν είμαστε ομάδα μεγάλης ευρωπαϊκής εμπειρίας, όμως από την άλλη, για να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να έχουν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια, είτε στην Κύπρο, είτε στην Ευρώπη, σημαίνει ότι ο προπονητής τους εμπιστεύεται, οποτε θα επιλέξει αυτό που κάνει συνήθως, αυτούς που θεωρεί τους καλύτερους έντεκα ή τους πιο έτοιμους έντεκα για να ξεκινήσουν και ανάλογως της εξέλιξης του αγώνα, θα κάνει τις κινήσεις του. Όσον αφορά τον Κακόριν, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως απείχε για αρκετά μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όμως πλέον είναι καλά και είναι στη διάθεση του προπονητή, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει και πόσο».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Επί της ουσίας, ο Μποάκι είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει λόγω τραυματισμού, ούτε αύριο, ούτε το επόμενο διάστημα, αφού υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση και θα απουσιάσει για 3-4 μήνες από την αγωνιστική δράση. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή, συμπεριλαμβανομένου και του Μπράουν».

Για το πόσος κόσμος του Άρη θα είναι στην Ισπανία για το ματς με την Μπέτις: «Υπολογίζουμε γύρω στους 200. Για τα δεδομένα του Άρη, είναι μεγάλος αριθμός. Υπήρχε καιρός και όχι πολύ παλιά, σχετικά πρόσφατα, που δεν είχαμε 200 σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος. Οπότε, αντιλαμβάνεστε πως όταν θα σε στηρίξουν 200 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» σε ένα αχανές γήπεδο 56000 θεατών, είναι τεράστια πρόκληση για εμάς και είμαι σίγουρος πως όλοι θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία».

Για το πόσο κόσμο θα έχει η Μπέτις: «Όπως έχω πληροφορηθεί, θα είναι sold-out. Θα είναι μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και θα είναι εμπειρίες μοναδικές για όλη την οικογένεια του Άρη».

Για το αν η ομάδα έχει προετοιμαστεί και για το διπλό: «Η ομάδα μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις πάντα, γιατί δεν παίζεις μόνος σου και αυτό ισχύει όχι μόνο για αυτούς τους αντιπάλους που είναι πανίσχυροι, αλλά για οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν μπορείς να πας σε κανένα παιχνίδι όσο δύσκολο κι αν είναι και να υπολογίζεις ότι πάω να χάσω τιμητικά ή να πάρω ένα βαθμό. Αν σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, είσαι τελειωμένος πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, οπότε, ο τρόπος που σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές και αυτό που τους έχει περάσει ο προπονητής, είναι ότι μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ