Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από τον Άρη: «Κρατάμε όλα τα στοιχεία του αγώνα, εκτός από το αποτέλεσμα. Κρατάμε την υπέροχη προσπάθεια και τον χαρακτήρα της ομάδας. Υπάρχει δείγμα στο πρωτάθλημα, η Νέα Σαλαμίνα δείχνει χαρακτήρα. Σε όλα τα παιχνίδια παλεύει για αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε ανταγωνιστική παρουσία συνεχώς. Το προσπαθήσαμε με τον Άρη, σκοράραμε, όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αποτέλεσμα. Αυτά που είδαμε στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο, τα κρατάμε, αυτή είναι η αλήθεια».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας στήριξε τα μέγιστα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται συνεχώς. Πήγαμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, κατά την προσωπική μου άποψη. Η Νέα Σαλαμίνα έχει δυνατότητες και το έδειξε αυτό. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, αυτό ήρθε μέσα από τη δουλειά. Δεν υπάρχει καμία ήττα εντός προγράμματος για εμάς, όσο είμαστε εδώ θα πηγαίνουμε μόνο για νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που είδαμε τις δέκα πρώτες αγωνιστικές μας αφήνει ικανοποιημένους, ωστόσο, δεν ενθουσιαζόμαστε καθόλου, έχει ολοκληρωθεί μόλις το 25% του «μαραθωνίου». Μένουμε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για την αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΕΝΠ: «Πάμε για την πρόκριση και ύστερα θα σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα που έχουμε απέναντι μας, έτυχε και βρίσκεται στη Β΄ κατηγορία, είμαστε υποψιασμένοι ως ομάδα. Πάμε με την ανάλογη σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη. Η φανέλα δεν κερδίζει, ας μην ξεχνάμε πως αντιμετωπίζουμε μία ιστορική ομάδα. Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Φτάσαμε ως τα προημιτελικά την περσινή σεζόν, άρα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας η διάκριση, ωστόσο δεν μας γίνεται εμμονή αυτό. Έχουμε θέληση και πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα, δίχως τους Οφόρι και Σίλβα στη φαρέτρα μας».

Για το κύπελλο: «Στις υπόλοιπες χώρες είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Στη χώρα μας δεν ισχύει αυτό, παρόλο που έγιναν κάποια βήματα μπροστά. Είναι τεράστια αδικία αυτό που συμβαίνει, να χωρίζουν τις ομάδες ανά κατηγορία. Θα έπρεπε να μπαίνουν όλες σε μία κληρωτίδα. Είναι τεράστια αδικία αυτό για τα σύνολα της παρακάτω κατηγορίας και πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Έχουν γίνει βήματα βελτίωσης, όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Για το ματς με τη Δόξα: «Θα είναι εκτός ο Χριστοδούλου λόγω καρτών, τιμωρία έχει και ο Καρλίτος, ωστόσο, επιλέξαμε να μείνει εκτός στη μεθεπόμενη αγωνιστική».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»-ThemaSports
20/05 @ 12:58

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ανάμεσα σε άλλα, κατείχε τη θέση του chief scouter.

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ