Μιλώντας στο FAROS TV ”ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ LIVE” , ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, αναφέρθηκε στο γηπεδικό ζήτημα, κάνοντας αποκαλύψεις για την εγγυητική και ηλεκτρονικό πίνακα του «Στέλιος Κυριακίδης», για το αν σκοπεύουν να κάνουν ιδιόκτητο γήπεδο, ενώ έριξε και μία ατακάρα για... «Μπερναμπέου»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα είπε:

Για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας του Κράτους: «Ήταν αναμενόμενη. Τής πήραν ένα μάτσο χαρτιά, χωρίς μια έκθεση η εισηγήσεις από πλευράς ΚΟΑ. Τι να περιμέναμε. Η Πάφος είναι η μοναδική πόλη χωρίς σωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Βέβαια το "Στέλιος Κυριακίδης" συγκρινόμενο με το ΓΣΖ και το Μακάρειο, είναι Μπερναμπέου. Είναι παράλογο που το κράτος δεν εκμεταλλεύθηκε την προσφορά των ιδιοκτητών της Πάφος FC να κάνουν το «Στέλιος Κυριακίδης» ένα μοντέρνο γήπεδο με δικλείδες ασφαλείας για τον ΚΟΑ και το Κράτος».

Για το θέμα της εγγυητικής: «Το πως προχωράμε από εδώ και πέρα, δεν μπορώ να ξέρω, το θέμα αυτό είναι στον αέρα. Για να αγωνιστούμε τη φετινή χρονιά, είχαμε δώσει εγγυητική στον ΚΟΑ 350.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο εργολάβος αξιώσει αποζημιώσει για ζημιές στο ταρτάν. Τά έργα θα αρχίσουν τον Μάη του 2024 και ο εργολάβος θα το παραδώσει ένα χρόνο μετά».

Για το αν θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός πίνακας στο στάδιο: «Πήραμε εμείς την πρωτοβουλία και φέραμε από το Τσίρειο τον ηλεκτρονικό πίνακα που έπρεπε εδώ και χρόνια να τοποθετηθεί. Θα δείχνει την ώρα και το σκορ και πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί. Μετά από πέντε μήνες προσπαθειών που κάναμε μόνοι μας και το τονίζω, μόνοι μας. Τα έξοδα τοποθέτησης θα τα επωμιστούμε εμείς, όπως και τα έξοδα συντήρησης, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που υπογράψαμε με τον ΚΟΑ».

Για το αν εγκατέλειψαν την ιδέα για να κάνουν δικό τους γήπεδο: «Όχι, όμως είναι δύσκολο εγχείρημα, πρέπει να βρεθεί και η γη. Για να βάλουμε ηλεκτρονικό πίνακα στο "Στέλιος Κυριακίδης", είχαμε τρεχάματα για πέντε μήνες Φανταστείτε να ζητήσουμε να κάνουμε δικό μας γήπεδο τι θα έχουμε. Η κατάσταση με το γηπεδικό πρόβλημα στη Πάφο είναι τραγική».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 «Αυτά συζητήθηκαν με τον ΚΟΑ για το γηπεδικό – Έτσι έχουν τα δεδομένα»-ThemaSports
27/05 @ 15:16

«Αυτά συζητήθηκαν με τον ΚΟΑ για το γηπεδικό – Έτσι έχουν τα δεδομένα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυπελλούχων Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Δεν θα ξεχαστεί ποτέ η μέρα κατάκτησης του κυπέλλου (Φωτογραφίες)-ThemaSports
27/05 @ 12:20

Δεν θα ξεχαστεί ποτέ η μέρα κατάκτησης του κυπέλλου (Φωτογραφίες)

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από την Πάφο και τις αξέχαστες στιγμές κατάκτησης του κυπέλλου

Μεγάλο πλεονέκτημα!-ThemaSports
27/05 @ 09:50

Μεγάλο πλεονέκτημα!

Η Πάφος θα κατέβει με τον βασικό κορμό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Οι 6 πιθανοί αντίπαλοι της Πάφου-ThemaSports
26/05 @ 11:40

Οι 6 πιθανοί αντίπαλοι της Πάφου

Η ομάδα του Καρσέδο εάν η Ντόρτμουντ δεν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή πορεία της από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ

Γενέθλια ο Μπρούνο -ThemaSports
26/05 @ 10:30

Γενέθλια ο Μπρούνο

Ευχές από την Πάφο στον εορτάζον Μπρούνο

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ