Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φαίνεται πως ο Έρικ Τεν Χαγκ να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρσι ολοκλήρωσε μία αρκετά καλή σεζόν και επέστρεψε και στα τρόπαια. Έτσι, με τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, με παίκτες όπως ο Μάουντ, ο Άμπραμπατ και ο Ονάνα, όλοι πίστευαν πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα ήταν ακόμα καλύτεροι και πως θα πάλευαν για όλους τους τίτλους. Αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα όμορφο σύνολο και δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της ομάδας που θέλουν να τον δουν να αποχωρεί.

Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σε σεζόν εδώ και 61 χρόνια όμως η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να στηρίζει τον Ολλανδό τεχνικό. Στο πλευρό του Τεν Χαγκ, σύμφωνα με την «Sun», βρίσκεται και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο θρυλικός προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» στηρίζει τον Ολλανδό και χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τεν Χαγκ έχει την «ακλόνητη υποστήριξη» του, ενώ ο Φέργκιουσον θεωρεί πως θα ήταν λάθος να τον απολύσει τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιουνάιτεντ

Ο Φέργκιουσον είναι στο πλευρό του Τεν Χαγκ και τον θέλει στην Γιουνάιτεντ

Σίγουρα οι αρκετοί τραυματισμοί που έχουν υπάρξει φέτος στην ομάδα αλλά και η αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με την διοίκηση της ομάδας δεν έχουν βοηθήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ. Πάντος, σίγουρα η στήριξη του Σκωτσέζου θρύλου είναι ένα μεγάλο υπέρ του, με το ρεπορτάζ να τονίζει ακόμη πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί πως ο Ολλανδός κόουτς «έχει τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που απαιτούνται για να αλλάξει την τύχη της ομάδας και να πείσει τους επενδυτές της Γιουνάιτεντ να τον στηρίξουν».

Μια νίκη στο τελευταίο λεπτό επί της Φούλαμ το Σάββατο μπορεί να έσωσε τη θέση του Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ την Τετάρτη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα αντιμετωπίσουν την Κοπεγχάγη για το Champions League.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τον Απόλλωνα, στην Αγγλία ο Νταρίκουα! Η νέα του ομάδα...-ThemaSports
05/07 @ 17:51

Από τον Απόλλωνα, στην Αγγλία ο Νταρίκουα! Η νέα του ομάδα...

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τεντάι Νταρίκουα.

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του-ThemaSports
05/07 @ 09:21

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσαν, 25 χρόνια μετά, το εμβληματικό νυφικό look τους με αφορμή την επέτειο τους.

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!-ThemaSports
05/07 @ 16:02

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ να μίλησε για όλους και για όλα, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του ως προπονητής της Λίβερπουλ, όμως μία ερώτηση μοιάζει μόνο να… απέφυγε. Αυτή που αφορούσε τις μεταγραφές, κάνοντας απλώς λόγο για «πλούσιο» σε υλικό ρόστερ, λόγω Γιούργκεν Κλοπ!

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ