Ανδρέας Χρίστου

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του Λοΐζου που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σκόραρε με το... καλησπέρα στο 1ο λεπτό και στο 64' μοίρασε μια μαγική ασίστ για να γράψει ο Σεμέδο το τελικό 2-0. Η φάτσα του Λοΐζου στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Σεμέδο, εκείνο το χαμόγελο και η χαρά του, ήταν μεταδοτική και χάρηκαν όλοι οι Ομονοιάτες για ένα δικό τους παιδί που ψάχνει να βρει τα πατήματα του. Ακόμη και όσοι τον έκραζαν για τις μέτριες εμφανίσεις του, χάρηκαν διπλά που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις...

Στο... ουσιαστικό κομμάτι όμως, το αγωνιστικό, ο 20χρονος εξτρέμ δεν έκανε κάτι περισσότερο από αυτό που όλοι περιμέναμε. Όλοι ξέραμε ότι έχει τεράστιο ταλέντο, ότι έχει ποιότητα όμως αδυνατούσε να τα ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα στον Απόλλωνα σκόραρε από την πρώτη κιόλας φάση, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό ανέβασμα του. Από εκεί και πέρα δεν κοίταξε πίσω του, κυνηγούσε κάθε μπαλιά, μάρκαρε, έπαιζε κάθετα, πίεζε και προσπαθούσε συνεχώς να επιτεθεί κατά μέτωπον, ένα στοιχείο που φανερώνει και την αλλαγή στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του.

Βέβαια με ένα παιχνίδι καλό κανείς δεν έκανε καριέρα και ούτε εξασφάλισε την θέση του στην ενδεκάδα. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για ταλαντούχο άσο των πρασίνων που καλείται να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης του και να σταθεροποιηθεί εκεί.

Ακόμη μια σημαντική παράμετρος είναι να κλείσει τα αυτιά του και να δουλέψει, όση κριτική και αν δέχεται. Το είπε και ο Σωφρόνης μετά το ματς: Σε μια μεγάλη ομάδα η κριτική πάντα υπάρχει και όταν δίνεις πολύ σημασία σε επηρεάζει αρνητικά. «Όπως και εγώ, αν άκουγα αυτά που λέγονται στην κερκίδα από πίσω μου, θα έπρεπε να κάνω 10 αλλαγές», είπε χαρακτηριστικά ο Κύπριος κόουτς.

Εν κατακλείδι, εάν ο Λοΐζου συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς σίγουρα ο Σωφρόνης θα τρίβει τα χέρια του και η κριτική θα γίνει... αποθέωση για τον νεαρό εξτρέμ!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ