Έβγαλε «εξάσφαιρο» η Αϊντχόφεν - Σταμάτησε το σερί του Παυλίδη

Έβγαλε «εξάσφαιρο» η Αϊντχόφεν - Σταμάτησε το σερί του Παυλίδη

Η Αϊντχόφεν ήταν εντυπωσιακή στο Αλμέλο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 της Χέρακλες την στιγμή που η Φέγενορντ περνούσε από την έδρα της Βάαλβαϊκ και η Εξέλσιορ σταματούσε το σερί του Παυλίδη.

Έβγαλε εξάσφαιρο κόντρα στη Χέρακλες και συνεχίζει να προελαύνει η εντυπωσιακή Αϊντχόφεν! Η ομάδα του Πέτερ Μπος έκανε... παρέλαση στο Αλμέλο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 για την 11 αγωνιστική της Eredivisie. Ο Ντε Γιόνγκ με πέναλτι στο 22' άνοιξε το σκορ με τον Σχόουτεν στο 44' να κάνει το 0-2. Στο 65' ο Τίλμαν έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ και ο Ραμάλιο βρήκε δίχτυα στο 69' για το 4-0. Στο 84' ο Τιλ έκανε το 5-0, με τον Ρικάρντο Πέπι στο 90' να διαμορφώνει το τελικό 6-0!

Eπιστροφή στις νίκες για τη Φέγενοορντ η οποία ξεπέρασε την ήττα από τη Τβέντε επικρατώντας 2-1 της Βάαλβαϊκ των 10 παικτών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κλεόνις στο 25' αλλά ο Τίμπερ δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Μάλιστα η ομάδα του Ρότερνταμ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί αλλά ο Χιμένες στο 45'+3' αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το γκολ της μεγάλης νίκης πέτυχε στο 64' ο Νάουκουπ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Φέγενορντ.

 



Τέλος μπήκε στο σερί του Βαγγέλη Παυλίδη στην Eredivisie. O Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα η Άλκμααρ να απολέσει δυο σημαντικότατους βαθμούς στην έδρα της Εξέλσιορ. Ο Λάχντο άνοιξε το σκορ στο 72', όμως στην εκπνοή ο Σάντρα ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

spor-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μηνύματα για ΠΑΟΚτζήδες και ΒΙΟΛΑΝΤΑ

Μηνύματα για ΠΑΟΚτζήδες και ΒΙΟΛΑΝΤΑ

Πανό για το δυστύχημα στη Ρουμανία και τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και για τις πέντε εργάτριες που έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη στην μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα ανάρτησαν οι οπαδοί της Ομόνοιας στο ματς με την ΕΝΥ.