Σύγκρουση του Εστεμπάν Οκόν με τον Φερνάντο Αλόνσο είχαμε στην πρώτη περίοδο του Sprint Shootout στο Grand Prix Βραζιλίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γάλλος οδηγός της Alpine πάτησε πάνω στα κερμπ και έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μπροστινό αριστερό τροχό της Aston Martin του Αλόνσο και στη συνέχεια να πέσει πάνω στον προστατευτικό τοίχο!
Κανείς από τους δύο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, αλλά είναι άγνωστο ακόμη αν θα είναι σε θέση να επισκευάσουν έγκαιρα τις ζημιές ενόψει του αποψινού Sprint.
Sportfm.gr
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της league phase του Champions League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/10 @ 00:30
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών στη Formula 1 μετά την επιβλητική νίκη του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix των ΗΠΑ.
20/10 @ 00:00
Κυριαρχικός Μαξ Φερστάπεν έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη του GP των ΗΠΑ και μείωσε τη διαφορά από τους δύο πιλότους της McLaren. Πρώτο βάθρο μετά από 5 αγώνες για τη Ferrari!
27/10 @ 16:00
Για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο ο Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του.
29/10 @ 14:31
Όλοι έχουν όνειρο να οδηγήσουν ένα μονοθέσιο της F1. Ωστόσο, το ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος για να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο, είναι απλησίαστο.
14/10 @ 13:09
Πώς θα άλλαζε η ιστορία της Formula 1 αν ίσχυε πάντα το τωρινό βαθμολογικό σύστημα με 25 βαθμούς στον νικητή;
09/10 @ 09:13
Ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, πλέον επικοινωνεί με τα μάτια του, σχεδόν 12 χρόνια μετά το σκι ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του και της οικογένειας του.
BEST OF THEMASPORTS