Ο Λαϊφης… έγινε Γκολντάρ!
Από τις αρχές του… θέρους (καλοκαιρινής περιόδου) πάει κι έρχεται το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη, ότι απασχολεί το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Όχι μέσα από δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά από «όργιο» φημών στα στέκια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
«Στον ΑΠΟΕΛ έχουν ένα πολύ καλό επιτελείο, ξέρουν πως να παίξουν και είναι εργατικοί και καλοί παίκτες. Ξέρω τον Κρέσπο γιατί ήμουν προπονητής του για μία σεζόν στην Ισπανία, είναι υψηλού επιπέδου παίκτης. Όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλοί για μένα και είναι επίσης υψηλού επιπέδου.
Είναι το πρώτο ντέρμπι στο γήπεδο μας και πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε στα τελευταία παιχνίδια, συγκεντρωμένα στην άμυνα και να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση.
Επιθετικά στο ματς με την Ομόνοια ήμασταν πολύ προβλέψιμοι, αργοί με την μπάλα και χωρίς καλό ρυθμό. Όλοι οι παίκτες ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους και όχι στο χώρο. Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Στην άμυνα όμως ήμασταν πολύ σοβαροί και βελτιωνόμαστε σε αυτό τον τομέα».
Δείτε όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ