Γιάννης Ιωάννου

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η Νομική Υπηρεσία του Κράτους απάντησε αρνητικά στα αιτήματα της Ομόνοιας και της Πάφος FC για να διαχειριστούν το Μακάρειο και το «Στέλιος Κυριακίδης» αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δύο ομάδες θυμίζουμε ότι εξέφρασαν εδώ και χρόνια την πρόθεση τους να ανακαινίσουν και να αναβαθμίσουν τα δύο γερασμένα στάδια, όμως για μία ακόμη φορά, βρίσκουν μπροστά τους... ανυπέρβλητα εμπόδια και μπλόκα και όπως όλα δείχνουν, πλέον δεν πρόκειται να συνεχίσουν να επιμένουν μπας και αλλάξουν γνώμη στους αρμοδίους, αλλά θα εξετάσουν άλλες λύσεις για το γηπεδικό θέμα που τους απασχολεί (και ταλαιπωρεί...).

Η απόφαση αυτή πάντως της Νομικής Υπηρεσίας, προκαλεί απορίες στην κοινή γνώμη, η οποία βλέπει τα συγκεκριμένα στάδια χρόνο με το χρόνο να... μαραζώνουν. Ειδικά το Μακάρειο είναι σε... άθλια κατάσταση, σε βαθμό που να μοιάζει με εγκαταλελειμμένο γήπεδο που αφέθηκε στο «έλεος του Θεού».

Μάλιστα, έχουμε δει στις εξέδρες να... φυτρώνουν μέχρι και χόρτα (!), αν είναι δυνατόν δηλαδή. Και για να μη νομίζετε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας, θυμηθείτε το θέμα που κάναμε στο ThemaSports πριν λίγο καιρό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μακάρειο... 2023: Βλάστησαν χόρτα στην κερκίδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διερωτώμαστε πραγματικά, αν τους αρμοδίους τους ενδιαφέρει όντως η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, γιατί με τέτοιες αποφάσεις, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Είμααστε στο κατώφλι του 2024 και αντί να προοδεύουμε, κάνουμε βήματα προς τα πίσω, με γήπεδα που μας ξυπνούν μνήμες από τους αγώνες ρετρό που βλέπαμε κάποτε σε βιντεοκασέτες.

Αν η Πολιτεία εμμένει στην απόφαση της και δεν υπάρξει ανατροπή σκηνικού, μένει να δούμε αν θα προχωρήσει επιτέλους κάποια στιγμή σε σοβαρή βελτίωση των συγκεκριμένων σταδίων σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες κυρίως, ή αν θα καταντήσουν... «χωράφια» ακατάλληλα προς χρήση, τα οποία θυμίζουμε ότι πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες αυτού του τόπου.

Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να εξεταστούν ξανά οι φάκελοι με τις προτάσεις των Ομόνοιας και Πάφου και να βρεθεί εκείνη η φόρμουλα που θα αφήνει όλες τις πλευρές πλήρως ικανοποιημένες και νομικά κατοχυρωμένες, αλλά... τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν... κατεύθυνση Ομόνοια και Πάφος για το γηπεδικό

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!-ThemaSports
03/05 @ 11:54

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:55

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»

Ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη σχετικά με το πρωτόκολλο που υπογράφτηκε για τις διευκολύνσεις αθλητών.

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!-ThemaSports
02/05 @ 17:38

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Cablenet, ενημερώνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της 11η Μαϊου στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-2024, θα μεταδοθεί ζωντανά πέραν από το αθλητικό κανάλι της CablenetSports1 και σε ανοικτή ζώνη με παράλληλη σύνδεση μέσω του Άλφα Κύπρου!

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)-ThemaSports
02/05 @ 10:25

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)

Άλλαξε η ώρα στο παιχνίδι Δόξα - Εθνικός

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ