Μίνος Γούρας. Τον γνωρίζετε; Πιθανώς όχι. Δεν έχει έρθει άλλωστε μέχρι και σήμερα στη χώρα μας. Αυτός είναι πάντως ο τελευταίος – αν όχι και ο μοναδικός – που συνδέει την Ελλάδα με την ομάδα που έγινε… viral, εδώ και μερικές ώρες, αποκλείοντας την Μπάγερν Μονάχου!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προφανώς και δεν τη γνωρίζαμε. Ελάχιστοι θα την ήξεραν. Αυτό είναι δεδομένο. Μόνο όσοι ασχολούνται ιδιαίτερα με το στοίχημα και αρέσκονται να «ποντάρουν» στην 3η κατηγορία της Γερμανίας ή όσοι την έχουν δει να αγωνίζεται από κοντά.

Δεν ξέρουμε πολλά για την Ζααρμπρίκεν στην Ελλάδα και αυτό είναι απολύτως λογικό, με την 15η ομάδα της κατάταξης στην κατηγορία της, να προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Κυπέλλου Γερμανίας.

Υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου, την κέρδισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και άφησε τον Χάρι Κέιν να διεκδικεί πλέον μόνο το πρωτάθλημα και το Champions League, προκειμένου να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του…

Ωστόσο, πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια σύνδεση της Ζααρμπρίκεν με την Ελλάδα… Και η αλήθεια είναι πως υπάρχει, διότι έχει φορέσει τη φανέλα της ένας Ελληνογερμανός ποδοσφαιριστής, που ποτέ δεν έχει έρθει στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Μίνο Γούρα. Έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που αγωνιζόταν στην εν λόγω ομάδα μέχρι και πριν από μία διετία, έχοντας καταγράψει 67 συμμετοχές με τη φανέλα της, 13 γκολ και επτά ασίστ!

Δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο μαζί της και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρέγκενσμπουργκ και πλέον, στη Μάνχαϊμ.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσιμίκας: Βόμβα από τους Άγγλους για το μέλλον του!-ThemaSports
01/05 @ 22:04

Κώστας Τσιμίκας: Βόμβα από τους Άγγλους για το μέλλον του!

Τι αναφέρουν στην Αγγλία για το αύριο του Κώστα Τσιμίκα.

Κάνουν... ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλα του!-ThemaSports
01/05 @ 20:51

Κάνουν... ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλα του!

Ο Τιάγκο Σίλβα φαίνεται πως έχει στα χέρια του πολλές και διαφορετικές προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Πέρσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;-ThemaSports
01/05 @ 20:15

Πέρσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;

Άντονι Ιραόλα. Ο προπονητής της χρονιάς. Ακόμη και αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Ακόμη και αν δεν βγει στην Ευρώπη. Είναι «επικό» αυτό που πραγματοποιεί φέτος με την Μπόρνμουθ. Από την αδιανόητη συγκομιδή βαθμών, μέχρι το… Champions League που θα διεκδικούσε, αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε τον Νοέμβριο!

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες-ThemaSports
01/05 @ 19:17

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttosalernitana.com, το μέλλον του Κύπριου διεθνή μέσου, Γρηγόρη Κάστανου στη Σαλερνιτάνα παραμένει αβέβαιο, παρότι όπως αναφέρει, είναι από τους λίγους παίκτες της ομάδας που διασώθηκε στη φετινή «καταστροφική» χρονιά στη Serie A.

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!-ThemaSports
01/05 @ 18:22

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!

Αγγλικό Μέσο αποκαλύπτει την πρόθεση της Λίβερπουλ... να μην «αποχαιρετήσει» όπως πρέπει τον Κλοπ!

Ράγισε καρδιές ο Ιμπραΐμοβιτς για Ραϊόλα: «Στέρεψα από δάκρυα, μου λείπεις πολύ να ξέρεις»-ThemaSports
01/05 @ 18:08

Ράγισε καρδιές ο Ιμπραΐμοβιτς για Ραϊόλα: «Στέρεψα από δάκρυα, μου λείπεις πολύ να ξέρεις»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ