Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ Νικόλας Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Capital με τον Πόλυ Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Δεν υπάρχει πίεση από τον κόσμο, όμως υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να κάνουμε στο επικοινωνιακό κομμάτικαι δουλεύουμε ως μια ομάδα στην ΑΕΖ.  Προσπαθούμε να βγάζουμε σωστή εικόνα προς τα έξω. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και πρέπει να είμαστε σωστοί όπως είμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για την πορεία της ΑΕΖ: «Βάσει της αγωνιστικής εικόνας 9 αγωνιστικών ίσως να αξίζαμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, όμως είμαστε ικανοποιημένοι. Κερδίσαμε την Δόξα που είναι ομάδα με παρόμοιους στόχους, ενώ πήραμε καλά αποτελέσματα με ΑΕΚ, Ανόρθωση και Ομόνοια. Είμαστε όπως λέτε κι εσείς η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα: «Το σημαντικό είναι βγάλαμε αντίδραση, το κάναμε όταν χάσαμε με βαρύ σκορ από τον Άρη και νικήσαμε στην Περιστερώνα και στη συνέχεια κόντρα στην ΑΕΚ. Ο βαθμός κόντρα στην Ανόρθωση μπορεί να χαρακτηριστεί ως δίκαιος».

Για τις αμφιβολίες που υπήρχαν το καλοκαίρι για την ομάδα: «Η εξήγηση που υπάρχει είναι ότι πέρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές από δοκιμαστικά. Ξεκίνησε νωρίς η προετοιμασία μετά από απόφαση του προπονητή. Περιμέναμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και πήραμε σημαντικούς παίκτες όπως είναι οι Κένι Σάντος και Νικολά Ντιγκινί. Είχαμε πίστη από την αρχή και δικαιωνόμαστε».

Για τον Λιάσο Λουκά: «Όταν επιλέχθηκε για να ανεβάσει την ΑΕΖ στην α' κατηγορία τα κατάφερε και έδειξε τι μπορεί να κάνει μετά από μια πορεία στον Άρη όπου πρόσφερε πολλά».

Για την υπόθεση παραμονή: «Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε στην α' κατηγορία. Ακολουθούν σερί ματς με Εθνικό, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα. Αν μαζέψεις αρκετούς βαθμούς από αυτά τα ματς μεταφέρεις περισσότερη πίεση στους άλλους αυξάνοντας την διαφορά. Αν έρθουν οι νίκες θα ανέβει κι άλλο η αυτοπεποίθηση».

Για τον Νικολά Ντιγκινί: «Είναι ποδοσφαιριστής-προσωπικότητα που βοηθά και στα αποδυτήρια. Έχει μια καριέρα σε Απόλλωνα και Άρη Θεσσαλονίκης. Μαζί με τον Ντελμίρο βοηθούν με την εμπειρία του. Ο Λιάσος Λουκά έχει καταφέρει να φέρει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν ευκαιρίες από άλλες ομάδες και τους δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΖ. Ο προπονητής πίστεψε σε αυτούς τους νεαρούς. Είμαστε η δεύτερη ομάδα όσο αφορά τον μέσο όρο ηλικίας».

Για την σχέση με τον Άρη: «Καφενειακά λέγονται διάφορα, περί θυγατρικών ομάδω, όμως το είπαμε δημόσια ότι χτυπήσαμε πόρτες ομάδων για να πάρουμε δανεικούς, όχι μόνο από τον Άρη. Είχαμε την τύχη ο Άρης μας έδωσε μερικούς ποδοσφαιριστές.Από τον Άρη ήρθαν δανεικοί οι Σαρφό, Ρουίζ, Γιουσούφ, ενώ ο Σλόγκαρ ήρθε ως ελεύθερος»».

Για τις προσπάθειες της διοίκησης: «Γίνεται πολύ καλή στην Παρεκκλησιά, φτιάξαμε γυμναστήριο για να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές. Στις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν. Οι διοικούντες πήραν την ομάδα που δεν ήξερε κανείς αν θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα γ' κατηγορίας, την ανέβασαν στην β' και στη συνέχεια στην α' κατηγορία. Όραμα υπάρχει από τους ανθρώπους της ομάδας, όμως πρέπει και η Πολιτεία να έχει ένα όραμα.

Δίνουμε το 1/3 του ενοικίου στο «Αμμόχωστος» σε σχέση με όσα ζητούσε το Τσίρειο, παίρνουμε μικρά ποσά από τα τηλεοπτικά σε σχέση με άλλες ομάδες. Αναγκαζόμαστε να δώσουμε τις κερκίδες σε αντίπαλες ομάδες που έχουν αρκετό κόσμο και βρίσκουμε εμπόδια από την αστυνομία που αρχικά δεν μπορεί να αστυνομεύσει. Για εμάς είναι οικονομική ανάσα».

Για την μάχη του τίτλου: «Το προβάδισμα για τον τίτλο το έχει ο Άρης. Όταν βλέπεις την δουλειά που γίνεται στον Άρη από πέρσι... Έχουν τρομερή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να είναι πρότυπο για πολλές ομάδες. Η Πάφος επανήλθε και είναι εκεί.

Υπάρχει προοπτική στον Απόλλωνα, η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες. Ο κύριος Μιλόγεβιτς έδειξε να βάζει την ομάδα σε σωστό δρόμο, ήρθε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ακολουθούν δύσκολα ματς. Είναι η Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ που ανεβαίνει, η ΑΕΚ είναι πιο πίσω, η Ανόρθωση».

Tags
ΑΕΖ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο για Οικονομίδη-ThemaSports
28/06 @ 09:56

Επίσημο για Οικονομίδη

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ και με τη... βούλα είναι από σήμερα ο Γιώργος Οικονομίδης, αφού η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Συμφώνησε με Γιώργο Οικονομίδη-ThemaSports
27/06 @ 15:12

Συμφώνησε με Γιώργο Οικονομίδη

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Οικονομίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΖ ο Ευθυμίου -ThemaSports
29/05 @ 09:40

Στην ΑΕΖ ο Ευθυμίου

Ανακοίνωσε νέο προπονητή η ΑΕΖ

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία»-ThemaSports
12/05 @ 19:31

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» μετά το τέλος του αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»-ThemaSports
08/05 @ 20:21

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αποτελεί ρεκόρ!-ThemaSports
01/05 @ 09:20

Αποτελεί ρεκόρ!

Καμία άλλη ομάδα στο Κυπριακό πρωτάθλημα δεν δέχθηκε τόσα γκολ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ