Ο εκ. Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον Super Sport FM για την πορεία των ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για τη σπουδαία εμφάνιση και την επιτυχία με την ΑΕΛ: «Πάντα καλή, αλλά αυτή ήταν η καλύτερη έχει συνδυαστεί με καλή εμφάνιση. Είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα φέτος εξαιρουμένης της πρεμιέρας, αλλά το δικό μας πρωτάθλημα άρχισε από τη δεύτερη αγωνιστική (σ.σ. χαριτολογώντας). Εξαιρώ την πρεμιέρα που δεν ήμασταν καλοί και δεχθήκαμε τη βαριά ήττα από την Ομόνοια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στο τεχνικό τιμ μαζί με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Δημήτρη Λάζο. Δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ψες είχαν την άνεση να παρευρεθούν στο γήπεδο και να δουν τον Άρη. Το μάτι στο γήπεδο είναι καλύτερο από την τηλεόραση, συνεχίσαμε το καλό ποδόσφαιρο, διότι και με τον Εθνικό ήμασταν καλοί. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος με την ΑΕΛ και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Ισοφαριστήκαμε αλλά συνεχίστηκε το πλάνο του προπονητή και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ».

Αν κοιτάζουν ψηλότερα στη βαθμολογία: «Εγώ θα προσθέσω ακόμα κάτι. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, σήμερα είδα πρώτη φορά τη βαθμολογία, είναι τόσο κοντινές οι αποστάσεις και ήθελα να δώ τις λεπτομέρειες. Καταγράφουμε θετικό αριθμό τερμάτων. Δυσκολευόμασταν στον αριθμό τερμάτων. Είμαστε στο συν τρία από το πρωί που το έχω δει και είναι ευτυχές που παίρνουμε γκολ από στατικές φάσεις αλλά πλέον σκοράρουμε και από οργανωμένες επιθέσεις. Το να υπάρχει ισορροπία είναι και αγωνιστικά καλύτερα για την ομάδα και απρόβλεπτο και για τον αντίπαλο».

Αν αναθεωρήθηκαν οι στόχοι: «Δεν θα το πω όχι, διότι θα θεωρήσω τον εαυτό μας ανεύθυνο αν πω από το τέλος του Οκτώβρη και με άλλες 30 αγωνιστικές, να αναθεωρήσουμε στόχους. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα συνεχίσουμε να λέμε πως το πιο σημαντικό θα είναι το κάθε επόμενο ματς. Είναι αχρείαστο να αναθεωρούμε. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος και στοχεύουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Τα αγωνιστικά: «Μόνιμη η απουσία του Οφόρι, εκτός και ο Μιχάλης Χριστοδούλου, ίσως να πάει με συντηρητική αγωγή, θα αποφασίσει η ιατρική ομάδα και από κει και πέρα, ο Λέουκο θα εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών το Σάββα. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ντάτκοβιτς. Δεν πρόκειται να ξανακάνω εκτίμηση για τον Οφόρι. Να μην αδικούμε το ιατρικό τιμ. Είχε εκ νέου τραυματισμό για αυτό καθυστέρησε. Το ευχάριστο είναι πως πλέον είναι καθαρές οι εξετάσεις του και δουλεύει για να φτάσει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση».

«Έχουμε μπροστά μας ομάδες με υψηλότερους στόχους και ομάδες με ίδιους στόχους με εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε μόνο νίκες, αλλά όποιος και να είναι ο αντίπαλος, ο στόχος παραμένει ίδιος σε όλα τα παιχνίδια, όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό», πρόσθεσε.

Για τα εισιτήρια: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια. Εκδώσαμε 700, θα εκδώσουμε κι άλλα αν εξαντληθούν. Έχουμε μεγάλη βάση φιλάθλων στη Λεμεσό, υπάρχουν εδώ πολλοί προσφυγικοί συνοικισμοί. Παίζουμε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή, ίσως την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και πάμε προσγειωμένοι και με σοβαρότητα».

Για την αξιοποίηση της έδρας και τη μαζικότερη προσέλευση κόσμου με την ΑΕΛ: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ότι αξιοποιούμε την έδρα μας και μας δίνει κάτι έξτρα στην πορεία μας και μας βοηθά να κτίζεται ψυχολογία και για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Το ότι καταφέραμε μέσα σε τέσσερις ημέρες να πάρουμε έξι βαθμούς, είναι ό,τι καλύτερο. Με την ΑΕΛ είχαμε την πιο μαζική παρουσία οπαδών μας. Είχε μόνο ένα μικρό κενό πλάι στα δημοσιογραφικά θεωρεία, η υπόλοιπη κερκίδα ήταν γεμάτη. Περιμένουμε ακόμη κάτι παραπάνω, πλέον η ομάδα έπεισε και τον πιο δύσπιστο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

100άρι ο Μιγκελίτο!-ThemaSports
13/05 @ 16:14

100άρι ο Μιγκελίτο!

100 συμμετοχές με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, συμπλήρωσε ο Μιγκελίτο και οι "ερυθρόλευκοι" του παρέδωσαν αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 100.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ