Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Συνεχίζει την... αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A η Αταλάντα!
Έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Τζιανλούκα Σκαμάκα, οι «μπεργκαμάνσκι» πέρασαν άνετα από το «Carlo Castellani» και την έδρα της Έμπολι, φεύγοντας με το διπλό και τη νίκη με σκορ 3-0 για την 10η στροφή του καμπιονάτο!
Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκης από νωρίς, καθώς, ο Σκαμάκα έκανε το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό με απίθανο τακουνάκι από τη μικρή περιοχή!
Στο 29', ο Κούπμαϊνερς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με τον Ιταλό φορ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 51' με υπέροχο τελείωμα.
Κάπως έτσι, η Αταλάντα ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, μειώνοντας στους 6 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ. Από την άλλη, η Έμπολι έμεινε εντός της ζώνης υποβιβασμού με μόλις 7 βαθμούς.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις