O προπονητής Αλέξης Γαρπόζης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το Απόλλων – Πάφος FC«Ήταν φυσικό επακόλουθο η Πάφος με αυτό το ποιοτικό ρόστερ και έναν καλό προπονητή να έκανε και τη μεγάλη εμφάνιση. Βοήθησε η αποβολή και το γκολ. Κάποια πράγματα τα σχεδιάζεις στο ποδόσφαιρο και χαλάνε από ένα πέναλτι, μια αποβολή, και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Πάφος ήταν φυσικό επακόλουθο. Με ένταση και λίγα νεύρα παραπάνω από το κανονικό, δεν μπορείς να κερδίσεις. Χωρίς να μηδενίζουμε όσα πέτυχε έως τώρα ο Απόλλωνας».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί Πάφος – Ανόρθωση και το αποτέλεσμα των κυανόλευκων της Αμμοχώστου με την ΑΕΖ: «Δύο ομάδες με πάρα πολλή ποιότητα και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Πάφος μετά από μία μεγάλη νίκη και η Ανόρθωση μετά από ένα στραβοπάτημα. Έχασε ευκαιρίες η Ανόρθωση και η ΑΕΖ είναι ομάδα που αν δεν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου θα σε τιμωρήσει. Η Ανόρθωση πάντα είχε την έδρα που δίνει δυναμική και είναι παράξενο που φέτος δεν κερδίσει τις ομάδες, ακόμη και αυτές που είναι πιο αδύναμες».

Για το Ομόνοια – ΑΕΚ: «Περιμέναμε κλειστό παιχνίδι. Η Ομόνοια με την ποιότητα που έχει και η ΑΕΚ γνωρίζοντας πως δεν έκανε καλό ξεκίνημα ήταν υποψιασμένη και προτίμησε να δώσει έμφαση μεσοαμυντικά. Θεωρώ πως δεν ήταν αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδες. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη όπως λέμε. Έβλεπες ότι το μυαλό των ομάδων ήταν περισσότερο επικεντρωμένο στο τακτικό κομμάτι».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ είχε μια τετράδα παιχνιδιών μετά την Πάφο, που θεωρητικά αν τα αξιολογήσει έπρεπε εύκολα – δύσκολα να έχει 12 βαθμούς και πήρε το ζητούμενο. Για ένα παράξενο λόγο υπάρχει ηρεμία όταν αγωνίζεται και χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο. Υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρία. Και παιδιά νεαρά και αυτά παντρεύονται μεταξύ τους και βγάζει αυτή την εικόνα ο ΑΠΟΕΛ που μετρά έξι νίκες συνεχόμενες πλέον μαζί με το κύπελλο. Άλλες ομάδες, τα θεωρητικά εύκολα ματς τα κέρδισε, άλλες ομάδες όχι».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑ.Σ.Π.: Τα στατιστικά από τις ψηφοφορίες για τα καλύτερα γκολ της κανονικής διάρκειας-ThemaSports
20/05 @ 12:36

ΠΑ.Σ.Π.: Τα στατιστικά από τις ψηφοφορίες για τα καλύτερα γκολ της κανονικής διάρκειας

Για την ανάδειξη των τριών καλύτερων γκολ της κανονικής διάρκειας στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» λήφθηκαν υπόψη τρεις ψηφοφορίες: των ίδιων των υποψήφιων, της ειδικής επιτροπής και των φιλάθλων.

ΠΑ.Σ.Π.: Τα στατιστικά από τις ψηφοφορίες για τις καλύτερες αποκρούσεις της κανονικής διάρκειας-ThemaSports
20/05 @ 12:24

ΠΑ.Σ.Π.: Τα στατιστικά από τις ψηφοφορίες για τις καλύτερες αποκρούσεις της κανονικής διάρκειας

Για την ανάδειξη των τριών καλύτερων αποκρούσεων της κανονικής διάρκειας στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» λήφθηκαν υπόψη τρεις ψηφοφορίες: των ίδιων των υποψήφιων, της ειδικής επιτροπής και των φιλάθλων.

Συγχαρητήρια από Ακρίτα -ThemaSports
19/05 @ 20:45

Συγχαρητήρια από Ακρίτα

Με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ο Ακρίτας Χλώρακας συγχαίρει την Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία-ThemaSports
19/05 @ 16:48

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία

Όταν ο Άρης για 3η σερί σεζόν αγωνίζεται στο Α' γκρουπ στη Β' φάση του πρωταθλήματος και είναι... σκασμένος γιατί φέτος τερμάτισε 4ος και δεν θα βγει Ευρώπη και όταν η Πάφος - η οποία επίσης αγωνίζεται για 3η σερί χρονιά στο Α' γκρουπ - κατακτά το κύπελλο με επιβλητικό τρόπο κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, φανερώνει για μία ακόμη φορά τον δείκτη δυσκολίας του λεγόμενου BIG-6 και στο επόμενο πρωτάθλημα για μία θέση στην εξάδα.

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»-ThemaSports
18/05 @ 23:44

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»

Το μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τον τελικό κυπέλλου και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ThemaSports
18/05 @ 22:03

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Η πλέον ιστορική 11άδα της Πάφου από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ