Μαρσέιγ: «Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι για απόψε χάλασε»

Μαρσέιγ: «Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι για απόψε χάλασε»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδίκασε την επίθεση των οπαδών της στο πούλμαν της Λυών εξέδωσε η Μαρσέιγ, η οποία παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον τραυματία Φάμπιο Γκρόσο.

 

«Η Μαρσέιγ εκφράζει τη λύπη της για τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα γύρω από το στάδιο Orange Vélodrome, εναντίον του πούλμαν της επαγγελματικής ομάδας της Λυών, καθώς και των πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της. Ο σύλλογος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο, και καταδικάζει έντονα αυτή τη βίαιη συμπεριφορά που δεν έχει θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην κοινωνία», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μαρσέιγ.

«Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα χάλασε και στέρησε από 65.000 οπαδούς την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα», συμπληρώνει και καταλήγει: «Ο σύλλογος συμμορφώνεται με την απόφαση που έλαβε η Professional Football League και παραμένει στη διάθεσή της ώστε η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο Vélodrome».
 

Sdna.gr
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Γκιόκερες κράτησε την Άρσεναλ ΠΡΩΤΗ - Ταπεινωτική ήττα για Κρίσταλ Πάλας (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο Γκιόκερες κράτησε την Άρσεναλ ΠΡΩΤΗ - Ταπεινωτική ήττα για Κρίσταλ Πάλας (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η επιστροφή του Γκιόκερες στο σκοράρισμα, επανέφερε άμεσα και την Άρσεναλ στην κορυφή της Premier με το 1-0 επί της Έβερτον! Ξεγυρισμένη τεσσάρα της Λιντς στην Πάλας!