Πόλυς Χαραλάμπους

Επέστρεψαν πικραμένοι και απογοητευμένοι, όσοι ΑΕΛίστες βρέθηκαν παρά το πλευρό της ομάδας στο «Αμμόχωστος». Όπως και οι υπόλοιποι που... πόνεσαν ξανά τα μάτια τους, βλέποντας την ομάδα να συνεχίζει να είναι «άρρωστη» για άλλο ένα παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν υποφερτή απόδοση μόνο στο πρώτο μισό της επανάληψης. Προφανώς έπαιξε ρόλο η έξοδος του Μεντόγεβιτς, ενός παίχτης που άμα είναι στα καλά του, είναι αυτός που ενώνει τις γραμμές.

Οι γαλαζοκίτρινοι οπαδοί, συνεχίζουν να χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο. Έχει συμπληρωθεί το ένα τέταρτο της διαδρομής του μαραθώνιου, επαναβεβαιώθηκε στο χθεσινό ματς, ότι η ομάδα τους έχει τρομερές αδυναμίες.

Άρχισε ίσως να καταλαβαίνει και ο Κόσκελα, ότι είναι παρά πολύ δύσκολο να αλλάξει δραματικά την κατάσταση, ξέροντας ότι αρκετοί παίχτες είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, όπως και το επίπεδο των άλλων μεγάλων ομάδων, εννοείται ότι απαγορεύεται να κάνουν όνειρα για τερματισμό στην πρώτη εξάδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Υπάρχει κόσμος που φοβάται μπλέξιμο της ομάδας σε περιπέτειες. Εννοείται ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουν αυτοί που κάνουν κουμάντο, όμως ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΛ, δεν την βλέπουμε να μπαίνει στην «καυτή ζώνη».

Έγινε τόσο συζήτηση το καλοκαίρι, όμως η ΑΕΛ έμεινε και φέτος χωρίς κλασικό φουνταριστό, τον οποίο να βλέπουν οι αντίπαλοι και να νιώθουν ότι θα τους δημιουργήσει πρόβλημα.

Ο Εζεκιέλ Χέντι, χθες έμεινε έξω λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο τον τελευταίο ένα και πλέον μήνα ο Νιγηριανός είναι κάπου αλλού. Όσοι τον ζουν καθημερινώς στις προπονήσεις, μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε. Εύλογα διερωτάται κάποιος, γιατί άφησαν τον Μπεραχίνο στο ρόστερ, αν και ήξεραν ότι κουβαλά πρόβλημα με τραυματισμούς.

Προκύπτει κι άλλο ερώτημα. Ο προηγούμενος προπονητής, από ένα σημείο και μετά διαπίστωσε ότι ο Ράβι Τσούκα, δεν είναι παίχτης για πρώτη κατηγορία. Τι είδε ο καινούργιος προπονητής στις προπονήσεις, που τον οδήγησε στην απόφαση να τον έχει στο αρχικό σχήμα στα δυο παιχνίδια που ήταν μπροστά από τον γαλαζοκίτρινο πάγκο;

Όσον αφορά τον Γιάννη Γερολέμου, που αποφάσισε να τον βάλει βασικό ο Κόσκελα... Είχε μερικές καλές στιγμές στο ματς, έκανε και λανθασμένες μεταβιβάσεις. Όταν φτάσει σε ψηλότερο βαθμό ετοιμότητας (είχε να παίξει επίσημο ματς πέντε μήνες) και δείχνει συνέπεια στις προπονήσεις, όπως είναι η φετινή ΑΕΛ, είναι παίχτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Υ.Γ. Αυτοί που είχαν λόγο στον καλοκαιρινό σχεδιασμό, να μην ξεχάσουν να εισηγηθούν στον πρόεδρο να δώσει «μπόνους» στον μάνατζερ του Ράβι Τσούκα, για το «κελεπούρι» που τους έστειλε στην Λεμεσό.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ