Σε διάστημα τριών μηνών, ο Λιονέλ Μέσι έκανε την εντυπωσιακή ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, το πιο hot κομμάτι αθλητικού εμπορεύματος σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα μπορούσε ποτέ μια ομάδα του MLS να διαθέτει την πιο... hot εμφάνιση ολόκληρου του πλανήτη;

Κι όμως, ο Λιονέλ Μέσι έκανε για ακόμα μια φορά το θαύμα του, αποτελώντας τον νούμερο ένα λόγο για τον οποίο η ροζ εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι, μιας ομάδας που μέχρι πρότινος ήταν μία από τις χειρότερες του MLS, έχει γίνει γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σπάζοντας το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο!

Λίγους μήνες αφότου κατάφερε να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αργεντινής στην κορυφή του κόσμου, ο Μέσι πήρε την απόφαση να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για λογαριασμό της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία μέσα σε μερικά μόνο βράδια έγινε γνωστή σε οποιονδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο.



Η ιδιαίτερη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, εδώ και τρεις μήνες, όσο δηλαδή την φοράει και ο Μέσι, έχει γίνει το νέο best-seller της Adidas σε πολλά μέρη του πλανήτη, πλησιάζοντας τις πωλήσεις εμφανίσεων ποδοσφαιρικών κολοσσών, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ.

0

Οι φανέλες του Μέσι πουλάνε πλέον περισσότερο σε σύγκριση με κάθε άλλου αθλητή στις ΗΠΑ, ενώ από τη μέρα που μετακόμισε στην Ίντερ Μαϊάμι, η αξία του συλλόγου έχει εκτοξευθεί από 56 εκατ. σε 600 εκατ. δολάρια! Ανεξάρτητα του πού θα βρεθείς, όλο και κάπου θα πάρει το μάτι σου κάποιον να φοράει μια ροζ φανέλα με το 10 στην πλάτη!

Ένας Μέσι που ως άλλος Μίδας, μετατρέπει ό,τι αγγίζει σε χρυσό! Ικανός να βάλει μια ομάδα που ουσιαστικά ήρθε από το... πουθενά, στα χείλη των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

 

Η ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι κάνει τρελές πωλήσεις

Η ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι κάνει τρελές πωλήσεις

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελέγχει την κατάσταση ο «Πρέσβης» στην Ρουμανία! -ThemaSports
13/02 @ 12:59

Ελέγχει την κατάσταση ο «Πρέσβης» στην Ρουμανία!

Επανήλθε στις νίκες η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους. Κέρδισε την Σέπσι με 1-0, έχει διαφορά εννιά βαθμών από την δεύτερη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Σε απόσταση 12 βαθμών από το ρετιρέ βρίσκεται η Cfr Kλουζ.

Φοβερή κομπίνα και γκολάρα με εκτέλεση φάουλ στο Κόσοβο-ThemaSports
01/11 @ 22:57

Φοβερή κομπίνα και γκολάρα με εκτέλεση φάουλ στο Κόσοβο

Η Μπαλκάνι νίκησε την Ντρίτα με ένα τρομερό γκολ με εκτέλεση φάουλ στο πρωτάθλημα Κοσόβου.

ΣΑΛΟΣ με Ρομάριο: Απίστευτα μπινελίκια για Αργεντίνους και… Αντσελότι!-ThemaSports
31/10 @ 23:33

ΣΑΛΟΣ με Ρομάριο: Απίστευτα μπινελίκια για Αργεντίνους και… Αντσελότι!

Αίσθηση έχει προκαλέσει συνέντευξη του Ρομάριο, στην οποία μίλησε με άσχημα λόγια τόσο για τους Αργεντίνους και την Μπόκα Τζούνιορς, όσο και για τον Κάρλο Αντσελότι...

ΕΠΟΣ: Την... πήρε ο ύπνος στην κερκίδα και τη ξύπνησε ο διπλανός της (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/10 @ 17:47

ΕΠΟΣ: Την... πήρε ο ύπνος στην κερκίδα και τη ξύπνησε ο διπλανός της (ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλαθλος της Κουιαμπά πήγε να δει την αγαπημένη της ομάδα, παρόλα αυτά το θέαμα του αγώνα δεν την κράτησε... ξύπνια και αποκοιμήθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Μάιντς έδιωξε τον Ελ Γκάζι λόγω ποστ υπέρ της Παλαιστίνης-ThemaSports
17/10 @ 23:19

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Μάιντς έδιωξε τον Ελ Γκάζι λόγω ποστ υπέρ της Παλαιστίνης

Ο Ανουάρ ελ Γκάζι έμεινε ελεύθερος από τη Μάιντς ύστερα από ποστάρισμά του υπέρ της Παλαιστίνης.

Βουντού στον Μέσι από τους σαμανούς του Περού λίγο πριν το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/10 @ 22:02

Βουντού στον Μέσι από τους σαμανούς του Περού λίγο πριν το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Περού προσπαθήσει να επηρεάσει όσο περισσότερο μπορεί την Αργεντινή πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, σε σημείο που οι σαμανοί προχώρησαν σε βουντού στον Μέσι και την παρέα του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ