ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟ με Άγγελο Νεοφύτου
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Νεοφύτου επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Ομόνοια μέχρι το 2029.




Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε ήδη σκοράρει μια φορά στο πρώτο ημίχρονο όταν προσωρινά και λίγο μετά το πρώτο γκολ του Έντο με την κόκκινη φανέλα, είχε γράψει το 3-1 που πρόσφερε ασφάλεια στους «κόκκινους».
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντάργουιν θύμισε τον... περσινό εαυτό του, δίχως αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος μπροστά σε κενή εστία και να πετύχει το δοκάρι, για να σώσει τη φάση και να σκοράρει τελικά ο Γκράβενμπερχ.
Οι συμπαίκτες του άρχισαν να του κάνουν πλάκα, ο Κέρτις Τζόουνς «έφαγε» και μια κλωτσιά με αυτό που του είπε, ενώ, όταν έγινε αλλαγή, ο Νούνιες είδε και τον Κλοπ και να γελάει, αλλά και τα περισσότερα μέλη.
Just look at the reactions of Trent, Curtis, Gravenberch and all the lads on the bench to Nunez after his miss/RG goal 😂. They all love him so much. The team spirit Klopp has built at #LFC is unreal pic.twitter.com/JSiTcTfErj
— Paul (Maych) Machin (@ThePaulMachin) October 26, 2023
Nunez gave Klopp a big hug with a big smile after his miss. No one knows what Núñez is gonna do next and I love it. pic.twitter.com/loxy7m4IzN
— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) October 26, 2023
England365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις