Απίστευτο: Η ΑΕΚ έχει δεχθεί ήδη 5 γκολ από πέναλτι στον όμιλο!

Απίστευτο: Η ΑΕΚ έχει δεχθεί ήδη 5 γκολ από πέναλτι στον όμιλο!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με την Ένωση και την εσχάτη των ποινών!

Για ένα ακόμα ευρωπαϊκό της παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Europa League, η ΑΕΚ πλήρωσε την απροσεξία των παικτών της στα μαρκαρίσματα εντός της περιοχής της.

Η Μαρσέιγ σκόραρε δύο από τα τρία γκολ που πέτυχε στο 3-1 του «Βελοντρόμ» από την λευκή βούλα και έδωσε συνέχεια σε ένα απίστευτο σερί που έχει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που μετά από τρεις αγωνιστικές έχει ήδη παραχωρήσει ήδη 5 πέναλτι!

Δύο είχε κάνει στο Μπράιτον, που όμως δεν της κόστισαν ακριβά, αφού κέρδισε με 2-3, άλλο ένα στην OPAP Arena στο 1-1 με τον Άγιαξ, όμως αυτή τη φορά τα πέναλτι πόνεσαν πολύ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 5 από τα 6 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ στον όμιλο έχουν προέλθει από πέναλτι, ενώ το 6ο (αυτό του Βιτίνια που έκανε το 1-0 στο Βελοντρόμ) ενδεχομένως να μην έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Πορτογάλος πριν σκοράρει σπρώχνει τον Βίντα, με την Ένωση να ζητά έντονα τον καταλογισμό φάουλ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σατσιάς: «Μπήκαμε με το δεξί στο νέο έτος»

Σατσιάς: «Μπήκαμε με το δεξί στο νέο έτος»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Μαρίνος Σατσιάς, μετά τη νίκη με 1-0 εις βάρος της ΕΝΥ.