ThemasportsΠεριχαρής, όπως αναμενόταν, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού εις βάρος της Γουέστ Χαμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επιστροφή στις νίκες στο Europa League και όπως ήταν φυσικό, ήταν άκρως ικανοποιημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, είναι μια σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ.
Το ποδόσφαιρο είναι το παρόν, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μου είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι' αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.
Όπως πάντα όλοι είμαστε απαραίτητοι, η ομάδα αποτελείται απ' όλους και όλοι θα πάρουν την ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι με τον Πορόσο, δουλεύει πολύ, χωρίς να επηρεάζεται από τον εξωτερικό θόρυβο. Πήρε την ευκαιρία του και μας βοήθησε πολύ, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Σήμερα ήταν από το παιχνίδια που ήταν δύσκολο να μπει κάποιος λόγω του ρυθμού. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' όλη την ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr
Με απόλυτη σοβαρότητα και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα 3-0 από την Πράγα κόντρα στη Σλάβια, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και παραμένοντας στην κορυφή της League Phase.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/10 @ 21:48
Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του προέδρου της Λιλ, Ολιβιέ Λετάν, για τα σχόλια που έκανε μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.
23/10 @ 15:48
Το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ θα γίνει τελικά στις 22:00, όπως ενημέρωσαν οι Ολλανδοί, μετά και το πέρας και τυφώνα «Μπέντζαμιν».
23/10 @ 14:57
Αποκλείστηκε η διεξαγωγή του ματς του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στις 5:30 μ.μ., οι ολλανδικές Αρχές λένε ότι μπορεί να γίνει στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, αλλά δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση.
23/10 @ 13:30
Νέα δεδομένα παρουσιάζουν τα ολλανδικά Μέσα για το Φέγενορντ-Παναθηναϊκός, αφού οι καιρικές συνθήκες, κάνουν τους ανθρώπους της UEFA και των δυο ομάδων να συνεδριάσουν αναφορικά με τη διεξαγωγή του.
23/10 @ 10:24
Η Λιόν ενδέχεται να έχει κάνει μεγάλη γκάφα που να της κοστίσει τουλάχιστον τους τρεις βαθμούς που είχε εξασφαλίσει στο ματς με την Ουτρέχτη στο Europa League.
23/10 @ 08:30
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την υπέρβαση στο «Ντε Κάιπ» απόψε (17:30) παίρνοντας σπουδαία νίκη κόντρα στη Φέγενορντ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
BEST OF THEMASPORTS