Themasports

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε απόψε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, για το αυριανό (26/10, 19:45) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Μπέτις, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, εκπροσώπησε ο Γιανίκ Γκομίς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Λευκορώσου τεχνικού:

«Ανυπομονούμε γι΄ αυτή τη φανταστική ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές και έναν φανταστικό και έμπειρο προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Ρέιντζερς, θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ταυτόχρονα θα υποφέρουμε όλοι μαζί. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνουν για να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι κρίσιμο το παιχνίδι και που θα κριθεί: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θέλουμε να το απολαύσουμε χωρίς πίεση και όταν δεν έχεις πίεση, μπορείς να κάνεις και καλύτερες εμφανίσεις. Δεν έχει να κάνει με το ρίσκο το να πιέσεις ψηλά. Χρειαζόμαστε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, να είμαστε φρέσκοι πνευματικά και να προσέξουμε τις μακρινές μπαλιές».

Για το αν είναι τεστ το αυριανό ματς, για το πόσο μεγάλωσε η ομάδα: «Είναι ένα τεστ και εύχομαι να μην είναι το τελευταίο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Δεν φοβόμαστε. Τακτικά είμαστε πολύ καλοί πλέον, όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συγκέντρωση είναι το κλειδί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα στημένα, είδαμε και στην Πράγα τι έγινε».

Δήλωση Γιανίκ Γκομίς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε με την Μπέτις. Θελουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε χωρίς πίεση, απολαμβάνοντας το παιχνίδι και διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ