Διαβάστε τις δηλώσεις του Φίλιπ Τζούριτσιτς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρώτο 45λεπτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς στις δηλώσεις του για το ματς με τη Ρεν επισημαίνοντας ότι σε αυτό το ματς η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει όπως επιθυμεί σε οποιαδήποτε έδρα.
Ο άσος του τριφυλλιού σχετικά με τον αυριανό αγώνα παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολος, όπως όλα με τις γαλλικές ομάδες, τονίζοντας ότι πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να επικεντρωθούν στο παιχνίδι τους και όχι στη Ρεν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζούριτσιτς:
Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Θα απαντήσω ειλικρινά. Αρχίζω να προσαρμόζομαι καλύτερα. Απέναντι στον Ολυμπιακό είπα ότι είναι η στιγμή να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήξερα ότι το ματς είναι σημαντικό για την ομάδα και τους οπαδούς. Έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι ότι ως ομάδα δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Προσωπικά δεν περιμένω ότι θα είμαι σε κάθε παιχνίδι στο ίδιο επίπεδο. Προτιμώ να μην πετύχω γκολ σε όλη τη σεζόν και να κερδίσουμε τον τίτλο».
Για το πώς βίωσε την ατμόσφαιρα στο ματς με τον Ολυμπιακό και πώς θα τους επηρεάσει ενόψει της συνέχειας: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το τελευταίο παιχνίδι. Θέλω να υπογραμμίσω ότι είμαι χαρούμενος που αντιμετωπίσαμε την κατάσταση όλοι μαζί. Ήταν δύσκολο, αλλά ήμασταν όλοι μαζί».
Για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά το ματς με τη Ρεν σε σχέση με αυτό με τη Μαρσέιγ: «Πάντα είναι δύσκολο ένα παιχνίδι απέναντι σε γαλλικές ομάδες. Η Ρεν είναι νεανική ομάδα και έχουν κίνητρο. Πρέπει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας. Κάναμε την προετοιμασία μας. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι μας, ειδικά επειδή παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας».
Για τη συνύπαρξη του με τον Μπερνάρ: «Σχολιάζουν ότι έχουμε την ίδια τακτική. Δεν βλέπουμε ανταγωνιστικά ο ένας τον άλλο, είμαστε μαζί και ο προπονητής αποφασίζει πώς θα μας χρησιμοποιήσει. Βελτιωνόμαστε όλοι καθημερινά. Το σημαντικό είναι να βελτιώνεται καθημερινά η ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/06 @ 13:55
Κυκλοφόρησε στα social media η πορωτική ομιλία του Άγγελου Ποστέκογλου πριν από τον τελικό της Τότεναμ στο Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον θρίαμβο της ομάδας του.
22/05 @ 15:39
Ο Καζεμίρο δεν μπορούσε ν' ακούει τον Αντρέ Ονάνα να φωνάζει στους συμπαίκτες του για τις αδυναμίες που παρουσίαζαν και οι δυο τους καυγάδισαν, με τον Βραζιλιάνο να του λέει να μείνει στην εστία του!
22/05 @ 14:44
Όλες οι στιγμές της δικαιολογημένης... παραφροσύνης παικτών και μελών του staff της Τότεναμ στο σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπιλμπάο!
22/05 @ 10:17
Η Melbourne FC απέτισε τον καλύτερο φόρο τιμής προς τον Άγγελο Ποστέκογλου θυμίζοντας σε όλους την ποδοσφαιρική καριέρα του νυν προπονητή της Τότεναμ και θριαμβευτή του φετινού Europa League.
22/05 @ 08:22
Μετά τον χαμένο τελικό από την Τότεναμ, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ρούμπεν Αμορίμ, αναφέρθηκε στο μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
22/05 @ 01:30
Διαβάστε τι δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου, μετά την ιστορική κατάκτηση του Europa League με την Τότεναμ.
BEST OF THEMASPORTS