Σπουδαίος Ποστέκογλου: Η καλύτερη εκκίνηση προπονητή στην ιστορία της Premier League

Σπουδαίος Ποστέκογλου: Η καλύτερη εκκίνηση προπονητή στην ιστορία της Premier League

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Άγγελο Ποστέκογλου στην Premier League, καθώς σε εννέα παιχνίδια κανείς τεχνικούς μέχρι σήμερα δεν έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς στο αγγλικό πρωτάθλημα σε εννέα ματς.

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου είναι ασταμάτητη, καθώς λύγισε και τη Φούλαμ με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Premier League.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα και μάλιστα με επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Premier League (ήτοι από τη σεζόν 1992/93).

 

Κανένας άλλος rookie στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν έχει μαζέψει τόσους βαθμούς στα πρώτα του εννιά παιχνίδια. Ο Ποστέκογλου έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και ακολουθούν ο Μάικ Γουόκερ με τη Νόριτς που είχε μαζέψει 22 τη σεζόν 1992/93 και ο Γκους Χίντιγκ με την Τσέλσι τη σεζόν 2008/09.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Ακρίτας-ΑΕΛ (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

LIVE: Ακρίτας-ΑΕΛ (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Ο Ακρίτας υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 18η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.