Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου - «Η οικογένεια της Ομόνοιας έγινε φτωχότερη»

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου - «Η οικογένεια της Ομόνοιας έγινε φτωχότερη»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (1993) | Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε φτωχότερη με τον αναπάντεχο θάνατο του Ηλία Πούλλου. Στις 23 Οκτωβρίου 1993 έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το Οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Ηλίας Πούλλος αν και έφυγε μόλις στα 48 του, πρόλαβε να αφήσει πίσω ανεκτίμητο έργο. Κατείχε από το 1990 μέχρι την ημέρα του θανάτου του το πόστο του Αντιπροέδρου του Σωματείου και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δημιουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το δικό της προπονητικό κέντρο.

Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου και με τη δράση του συνέβαλε στο να γίνει αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά τον θάνατο του το αθλητικό κέντρο της ομάδας πήρε το όνομά του, το οποίο διατηρεί ακόμη.

Αιωνία του η μνήμη🌹🕊☘️».

-

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους πριν το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, όμως πολύ σύντομα έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικία του.